SC Spirit Říčany

27. 5. 2018

KAMIWAZA CUP 2018  Koncem dubna 2018 se ve sportovní hale Jedenáctka VS na Chodově konala největší akce našeho sportovního klubu KAMIWAZA CUP 2018. Tento závod pořádal náš klub karate za podpory ČUS a PRAŽSKÉHO SVAZU KARATE. Na turnaji startovaly děti nejen z domácího klubu SC SPIRIT ŘÍČANY, ale také děti, které do haly přijely z mnoha koutů celé České republiky.

Celý turnaj je koncipován s důrazem na maximální rozvoj dětí, které nemají větší závodní zkušenost. Závodníci jsou rozděleni do kategorií jak podle pásku, tak podle váhy a věku. Cílem celé soutěže je snaha o maximální motivaci všech dětí a získání nových zkušeností. A to se určitě podařilo. Malý závodníci tak mohou zažít atmosféru velkých soutěží a to včetně společného nástupu. Nejen medailisté, kteří obdrželi kromě medailí i diplom a pohár, ale i každý soutěžící obdržel i několik drobných dárků, které vyčarovaly dětem úsměv na tváři.  Nechyběla ani velmi oblíbená tombola, kde děti mohly vyhrát jak úsměvné, tak i cenné dárky.

Gratulujeme nejen oceněným, ale i ostatním dětem, které si i leckdy poprvé v životě vyzkoušely turnaj karate. Všechny děti, které se KAMIWAZA CUPU zúčastnili si zaslouží velkou pochvalu. Velké díky patří i našim organizátorům i našim trenérům, kteří děti na tuto akci připravují již od začátku školního roku a také všem sponzorům, kteří nám poskytli jak finanční, tak věcné dárky pro děti.

Toto není poslední akce našeho klubu. V těchto dnech čekají na naše pokročilejší závodníky již další republikové i mezinárodní soutěže, prostřednictvím kterých se budou nominovat na Mistrovství ČR 2018 a také na Mistrovství Evropy a světa.

 Veškeré informací naleznete na www.karate1.cz.  SC Spirit Říčany

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena