SC SPIRIT ŘÍČANY

3. 5. 2019

TURNAJ KARATE DĚTSKÁ LIGA

V březnu se konalo v Říčanech další kolo turnaje Dětská liga našeho domácího klubu SC SPIRIT ŘÍČANY, které navazovalo na první kolo z listopadu 2018. I tentokrát nás podpořilo město Říčany a Středočeský kraj a za to jim patří velké díky.

Byly zde děti, které si mohly porovnat svoje dovednosti z prvního kola, ale také nováčci, kteří nabrali odvahu během tréninků a přišli bojovat o první příčky. A to nejen z našeho klubu, ale také z klubů z celé ČR. Máme radost, že o náš turnaj projevuje stále více a více malých karatistů zájem. To nás velmi motivuje naše turnaje zlepšovat a vždy máme velkou radost z velkého počtu soutěžících.

A jak dopadly naše děti? Na stupních vítězů skončili v KUMITE: 3. místo: t Nedbal, Jan Sebastian Král, Ondřej Endal, Nicolas Krejčí, Martin Jíra, Helena Cegledy, v KIHON-IDO: 2. místo - Jan Tetour, 3. místo - t Nedbal, Václav Trpálek, v KATA: 2. místo - Helena Cegledy, 3. místo - Samuel Bambous, Vít Nedbal. Gratulujeme!

Vzápětí si děti mohly zasoutěžit i v posledním kole DĚTSKÉ LIGY a to v dubnu na našem největším klubovém turnaji KAMIWAZA CUP 2019, který již tradičně zakončuje všechna kola dětské ligy. Tento turnaj je velmi oblíbený jak u dětí, tak i u rodičů pro skvělou atmosféru, děti si můžou prožít společný nástup, zasoutěžit si v několika disciplínách, vyhrát krásné dárky v tombole a novinkou letošního ročníku byly nové disciplíny a také FOTO stánek.

Pro tento školní rok máme všechny turnaje zdárně za sebou a nyní se můžeme připravovat na zkoušky na pásky a těšit se na jarní a letní soustředění. V našem klubu není nikdy čas na nudu.

ce informací naleznete

na www.karate1.cz. 

za SC SPIRIT ŘÍČANY

Denisa Šťásková

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena