Soutěž Zlatý oříšek Středočeského kraje 2017

30. 6. 2017

Objevujeme talenty

Kdo si letos odnese originální keramickou sošku, finanční odměnu a postoupí do celonárodního kola přenášeného Českou televizí? Bude to výborný sportovec, hudebník, tanečník, výtvarník či někdo z netradičního oboru? Možná to bude právě vaše dítě či svěřenec. Přijímáme přihlášky talentů od 6 do 14 let.

V neděli 8. října 2017 od 10.00 hodin v Kulturním centru Labuť v Říčanech budeme již posedmé se zájmem sledovat slavnostní finále talentů Středočeského kraje. Prestižní ocenění „Zlatý oříšek Středočeského kraje“ bude uděleno jako každý rok jednotlivcům nebo kolektivům z různých oborů. Účastníci tohoto finále jsou vybráni porotou na základě dosažených úspěchů nebo vynaloženého mimořádného úsilí. Zaujmout odbornou porotu ve finále můžete vytvořením či předvedením něčeho výjimečného. Kromě originální keramické sošky si tři vítězové tohoto krajského finále odnesou i finanční odměnu. Stejně jako všichni semifinalisté budou automaticky zařazeni do celonárodního kola, které vysílá Česká televize na Nový rok! Toho se zúčastní i talent z Říčan oceněný cenou „Zlatý oříšek starosty města Říčany“ včetně finanční odměny.

Hlásit se mohou děti žijící ve Středních Čechách ve věku od 6 do 14 let, v případě kolektivu nesmí nejstarší člen souboru překročit věkovou hranici 15 let.

Podrobné informace o podmínkách a přihlášku najdete na: www.zlatyorisek.cz/stredoceskykraj

Přihlášky posílejte pouze elektronicky do 24. září 2017.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena