Spolek Vesmír Říčany, z.s.

28. 4. 2017

Plnou parou vpřed!

Léto se jako supějící lokomotiva kvapem blíží a s ním i tábor v Dolní Světlé. Začátkem léta zveme všechny nadané dětské techniky a inženýry do „země neomezených možností“, do Ameriky! A proč se plahočit přes Atlantik? Protože Američané potřebují pomoci s modernizací své rozkvétající země. A symbolem vyspělosti v 19. století, kam se letos přeneseme, byla lokomotiva a železnice. V Americe dosud poště a dopravě vévodí zpomalená dostavníková společnost. Proto se prezident Spojených států amerických rozhodl sezvat ty nejlepší techniky na světě. A který národ je pověstný „zlatými ručičkami“? Přece Češi! Přiložte tedy i Vy rukou k dílu, vyrazte na Divoký západ plný kovbojů a indiánů a vystavte tu nejlepší železniční síť, která propojí New York se San Franciskem, Atlantik s Pacifikem. A za dobrou práci Vás obrovská odměna nemine!

Máme již mnoho schopných inženýrů přihlášených, ale stále nám na zaoceánské lodi, která odjíždí v neděli 2. července za Velkou louži, ještě pár míst zbývá. Tak pokud jste šikovní, zamlouvá se Vám dobrodružství na Divokém západě a chcete příjemně zahájit letošní léto, neváhejte se přihlásit. Ale rychle, rychle! Informace naleznete na webových stránkách našeho spolku http://www.vesmir-ricany.cz/, dále také na facebookovém profilu Vesmír Říčany.

A kdo se už nemůže dočkat, může za námi přijít v sobotu 3. června na již tradiční herní odpoledne na oslavu Dne dětí na Marvánku, který Vesmír organizuje s říčanskými vodáky.

Za vedoucí Vesmíru Říčany, z. s.,

Vašek     

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena