STUDIO DANCE EB

1. 12. 2017

Nová taneční sezona vypadá velmi slibně. Od začátku se nám daří a my na tréninku využíváme každou minutu pro nové věci. Otevřeli jsme kurzy pro soutěžní složky, ale i nesoutěžní, taneční hodiny jen tak pro radost dětí z tance. Stále máme pár volných míst a to ve čtvrtek 15-16h v ZŠ U Lesa (5-8 let).
 O podzimních prázdninách přijela týmy pom pom (roztleskávačky) proškolit mezinárodní porotkyně a trenérka CMA (Czech majorettes association) a MWF (světová federace) Lenka Bachová, 30 let profesionálka ve svém oboru. Již dva roky sleduje práci našich týmů a velmi pochválila práci trenérky Terky Broukalové, která oba dva soutěžní týmy trénuje. Protože v ní vidí velký trenérský potenciál, pozvala Terezku s 2 holčičkami k sobě do Jeseníku na speciální 3 denní seminář, kde se jim bude věnovat. Pokud letos uspějeme na poli republikovém, máme přislíbenou účast na mistrovství světa pom pom v Kapském městě. To je velká motivace! Ale také obrovská dřina co tomu předchází a také potřeba finanční podpory, bez které to prostě nejde. Nejen děti jsou v jednom kole, ale i především trenéři, stojící jako pevný základní kámen za tím vším. Volný čas v podobě víkendů, to od září neznáme a do května ani znát nebudeme. Pro naše svěřence obětováváme vše, co máme.      
 Tomu svědčí i 2 zlatá umístění, které jsme stihli v první letošní celorepublikové soutěži vyhrát a obhájit. Tým stepařů pod vedením Terky Kopecké vyhrál v kat. děti skupina a duo děti příčky nejvyšší. Do Vánoc nás čekají ještě 2 soutěže, vánoční tréninky se spoustou legrace a potom prostě spousta medailí na krku! :) Sledujte nás na FB a Instagramu, nebudete litovat. Máme báječné trenéry a ti svou práci milují nadevše, máme skvělé vedení, máme skvělé děti a rodiče. Do roku 2018 jsme ještě silnější odhodlanější tým. Děkujeme všem fanouškům za podporu a krásná slova, bez nich by to nešlo, dáváte nám energii ve chvílích, když už opravdu padáme, jak se říká,  „na ústa“ . A všem těm, kteří nám hází klacky pod nohy, přejeme stejně tolik energie a pečlivosti, co dáváte vy nám, i do vašich dnů v roce 2018. Děkujeme městu Říčany za finanční podporu ve formě grantu a za prostor a přístup. Dáváte nám šanci vychovávat novou generaci sportovců s láskou k pohybu, která je v dnešní době tak potřeba!

 

Všichni ze

Studia DANCE EB

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena