Světový ženský tenis opět v OÁZE Říčany

30. 6. 2017

Turnaj se uskuteční v termínu 27.8. – 3.9. 2017 v areálu OÁZA Říčany.

Je mi velkým potěšením a zároveň ctí, že vás mohu opět po roce pozvat na druhý ročník mezinárodního tenisového turnaje ITF žen PENTA TRADING Říčany open 2017 s dotací 15.000,- USD.

Turnaj se uskuteční v termínu 27. 8. – 3. 9. 2017 v areálu OÁZA Říčany.

Už od konce loňského ročníku jsem se těšil na opětovné setkání v našem krásném areálu při dalším ročníku. Celý rok jsme přemýšleli, jak ještě vše vylepšit, ne jen pro hráčky, ale i pro vás partnery a fanoušky tenisu.

Uvidíte sami, zda se nám to povedlo.

Je naším cílem dát příležitost mladým hráčkám ke startu kariéry v profesionálním tenise a k získání prvních bodů do světového žebříčku WTA. S rostoucí dotací našeho turnaje se však zvedají nároky na nás, jako organizátory turnaje ze strany mezinárodní tenisové federace ITF. Budeme se snažit, abychom splnili jak povinnosti, tak přání všech, kdo do našeho areálu na tento turnaj zamíří.

Chtěl bych tímto moc poděkovat generálnímu partnerovi firmě PENTA TRADING a všem dalším tradičním, ale i novým partnerům.  Jsem moc rád, že loňští partneři tvoří opět základ našich pomocníků, a jsem moc potěšen, že můžeme v našem společném týmu přátel tenisu, Oázy a Říčan přivítat i nové společnosti a kamarády.

Jako v loňském roce se i letos hraje turnaj pod záštitou starosty města Říčany Vladimíra Kořena.

Doufám, že se vám týden prožitý v Oáze při turnaji bude líbit a že si moc užijete jak tenisová utkání, tak setkání s přáteli.

 

Jakub Kahoun

Zleva Lucie Adamovská – hlavní rozhodčí turnaje, Jakub Kahoun – ředitel turnaje, Mgr. Vladimír Kořen – starosta města Říčany, Katharina Gerlach – vítězka turnaje v roce 2016, Miriam Kolodziejová, Ing.Pavel Matoška- majitel společnosti PENTA TRADING.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena