T. J. Sokol Říčany

3. 5. 2019

Uskutečnil se 6. ročník Běhu kolem Olivovny; PRVNÍ SOUTĚŽE, PRVNÍ ÚSPĚCHY!

Uskutečnil se 6. ročník Běhu kolem Olivovny

T. J. Sokol Říčany a Radošovice uspořádal v sobotu 13. dubna ve spolupráci s Olivovou dětskou léčebnou závod pro 160 dětí z Říčan a okolí. Tratě nevedou, jak by se z názvu závodu zdálo, doslova kolem Olivovny. Nejmenší děti běhají po louce v areálu léčebny, mladší a starší žactvo musí zvládnout okruh vedoucí lesem mimo areál. Těší nás, že i navzdory chladnému počasí byla účast hojná a že se nám podařilo kromě sokolských dětí přilákat děti z jiných oddílů nebo i děti, které nejsou organizované. Největší konkurencí pro malé sokolky a sokoly byli ragbisté, kteří ukázali, že umí běhat.

Výsledky naleznete na www.atletika-ricany.cz.  Atletický oddíl T. J. Sokol Říčany a Radošovice se na vás těší na Jarních atletických závodech 19. května na sokolském hřišti.

Jana Cílková

 

PRVNÍ SOUTĚŽE, PRVNÍ ÚSPĚCHY!

Taneční oddíl T. J. Sokol Říčany a Radošovice se v sobotu 30. března poprvé zúčastnil soutěže v akrobatickém rock and rollu. V Benátkách nad Jizerou se naši tanečníci setkali s konkurencí z Česka i zahraničí. Oba soutěžní páry se probojovaly všemi předkoly až do velkého finále, kde obsadily krásné 6. a 7. místo v ktg. Žáci. V kategorii Duogirls nastoupily na parket naše nejmladší začátečnice, pro něž to byla především veliká zkušenost a zážitek. 

Pár Rozárka s Filipem ani po úspěšných Dražicích nezahálel a 6. dubna zamířil s trenérkou Sárou Burešovou na světový pohár do polského Krakova. Protančili se do 2. kola, kde se umístili na 48. místě z 89 soutěžících párů. Zároveň dopadli nejlépe ze všech českých reprezentantů.

Všem našim tanečníkům gratulujeme a těšíme se na další úspěšné soutěže, kde můžete tančit třeba i vy. Pokud vás soutěžní tanec láká, neváhejte nás kontaktovat e-mailem na: rokenrol.ricany@gmail.com.

Nabíráme nové kluky a holčičky od šesti let během celého roku, nebo od září 2019. 

Verča a Sára

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena