Taneční klub Fuego, Říčany

29. 3. 2019

Máme 12 medailí z Říčanského poháru

Plesová sezona se opět nachýlila ke svému konci, a tak je nám ctí vás pozvat na poslední ples, jak jinak než náš klubový Fuego ples. Proběhne 13. 4. od 20 hodin v KC Labuť. K poslechu i tanci bude opět hrát kapela Ada & Denny Band a můžete se těšit na spoustu tanečních ukázek. Lístky budou k dostání na Tanečním studiu Sokolská 6 nebo emailu info@fuego.cz

Ještě vám dlužíme výsledky za poslední měsíc a to včetně Říčanského poháru. Začněme tedy domácí soutěží. Na té naše páry zvládly ukořistit celkem 12 medailí. Zlato vytančili v kategorii nejvyšší – SuperTaneční liga Senior I v latině Honza a Pavla. Další zlato získal Matěj s Agnes v kategorii E STT, dále v E LAT to byl Filip s Marťou a poslední zlatou medaili vytančil Vojta se Šarlotkou v kategorii JUN I D LAT. Stříbrnou příčku vybojoval v kategorii D LAT Adam s Bárou, v kategorii SEN II D LAT Richard s Martinou, Filip a Klárka se na stříbrnou pozici protančili v kategorii D STT a rovnou dvakrát (v sobotu i v neděli) v kategorii C LAT to zvládli Filip s Luckou. Bronz pak připadl opět Vojtovi se Šarlotkou, tentokrát v kategorii Děti II D LAT, dále znovu Matějovi s Agi, ale tentokrát za latinu kategorie C a poslední bronz získal další juniorský pár a to Fanda s Kačkou v kategorii JUN II E LAT. To vše za jeden víkend.

Dalším úspěšným víkendem byla soutěž pořádaná tanečním klubem Astra v Praze 9. – 10. 3. Matěj s Agi opět drtili svou konkurenci a zvládli vyhrát oba dny kategorii E STT. Do třídy D jim tak zbývá již jen krůček. Druhé a třetí místo vytančili Fanda s Kačkou opět v kategorii JUN II E LAT.

V neposlední řadě musíme také zmínit, že Tom s Fany se díky soustavné píli v minulém roce zvládli probojovat na Mistrovství České republiky v latinskoamerických tancích, které se konalo 23. 2. ve Zlíně. A ani tam si nevedli zle. V konkurenci 36 nejlepších juniorských párů z celé ČR se zvládli protančit do druhého kola na konečné 20. místo, krásné umístění ve velmi silné konkurenci.

Všem úspěšným párům gratulujeme a s vámi ostatními se těšíme na shledanou při tanci, třeba zrovna na našem plese.

Klára Pazourková

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena