Taneční studio DANCE EB

2. 6. 2017

Taneční sezona vrcholí, příprava na léto probíhá, taneční víkend v září se konat bude! 
DANCE EB

 Každý víkend výlet do různých koutů republiky? Ano, přesně tak to u nás poslední 3 měsíce vypadá a do poloviny června vypadat bude. Všechna mistrovství a sezonu jako takovou  ukončila naše taneční show konaná 3.6. v sobotu, která byla letos již 21.ročníkem! Naše studio už zdaleka není náctiletým teenagerem, ale pyšně a velice úspěšně  vkročilo do další životní etapy, do „dvacítky“.  

 

Soutěžní týmy pom pom dance/ roztleskávačky kategorie děti (5-8let) a kadetky (9-12let) úspěšně postoupily 14.5. skrze silnou a velkou konkurenci z mistrovství Čech v Trutnově na mistrovství republiky, které se koná pro kadetky v Praze a děti v Brně. Také sóloformace- sola, dua, trio- postoupily na republiku, kdy v každé kategorii musely porazit 10 tanečních choreografií. Na Čechách jsme porazily týmy, které minulou sezonu soutěžily na mistrovství Evropy a toho si nejvíce ceníme, i když jsme vyhrály 4., bramborové, místo a menší tým dětí krásné 5.místo.

 

Moc se těšíme na léto, kdy si z počátku odpočineme a načerpáme nové síly. Ale hnedka poté nebudeme zahálet. Taneční lekce různých stylů (pom pom/roztleskávačky, přípravka nejmenších, disco dance, dance show, klasické sportovní pohybové aktivity) budou probíhat i během léta a to jak pro malé, tak velké. Hodiny budou stát opravdu za to, budeme tančit venku i uvnitř, všude možně, kde to jen půjde.  Určitě sledujte naše webové stránky www.danceeb.cz a FB profil - Studio DANCE EB- Taneční studio Edity Broukalové. Tam najdete v červenci veškeré informace k celému létu. Na konci září budeme pořádat taneční víkend pro všechny ze široké veřejnosti, kteří by rádi tanec vyzkoušeli, které tanec baví a je jim od 5 let do 12 let. Více informací naleznete v dalším vydání Kurýru. Taktéž do tohoto víkendu budou mít dveře otevřené všechny dětičky, které spadají pod péči sociálně slabých rodin z Říčan a okolí.

Máme podporu všech hodných a akčních lidí, kteří naše kroky podporují a my spojíme všechny síly udělat dětem radost a to bez rozdílů. Fandíme každému dítěti, nerozlišujeme a chceme tanec a sport udělat pro každého dostupným. V tomto duchu se ponese naše motto celého víkendu: „Tanec dětem bez rozdílů“ . Pokud byste se také chtěli zapojit do našeho tanečního víkendu pro všechny děti a to jakýmkoli způsobem, prosím, kontaktujte nás skrze email či FB zprávu. Budeme velmi rádi. Moc se na léto a září těšíme! 

 

 

 

Tereza Broukalová

lektorka studia, zástupce vedoucího 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena