TEAM GJ boduje!

29. 9. 2017

Nezapomeňte se přijít podívat do našeho nového studia v OC Lihovar!

Rád bych se s vámi čtenáři podělil o své zážitky s mojí taneční skupinou TEAM GJ. Naše taneční sezóna nám odstartovala začátkem března, kdy jsme představili naši novou choreografii ,,To Achieve a Dream‘‘ od našich trenérů Elmera a Domči. Poctivé tréninky a také několik soustředění nás dovedly třemi kvalifikačními koly až na Mistrovství republiky - Beat Street Brno. Věrným souputníkem ve stejné extraligové kategorii nám byli i junioři z Popovic s choreografií ,,To Fight‘‘. Stříbro pro nás a bronz pro popovické na Mistrovství republiky nám zajistily účast na Mistrovství Evropy ve Walbrzychu v Polsku. Měli jsme fakt velkou radost!

Na Mistrovství Evropy jsme vyjížděli z Říčan 15. 6. večer a ubytovali jsme se kousek od polských hranic. Přijeli jsme docela pozdě večer, ale i tak jsme po večeři kolem jedenácté ještě naposled tvrdě trénovali na osvětleném parkovišti. Druhý den jsme hned po snídani pokračovali do Walbrzychu, kde nás ohromila moderní sportovní hala, ve které se soutěž konala. Ukrajina, Itálie, Francie, Německo, Slovensko, Slovinsko, Španělsko, Polsko, Nizozemí, Dánsko, Finsko, Norsko, Švédsko, UK, Irsko, Rumunsko, Turecko, Chorvatsko a Řecko - z těchto všech zemí byli naši soupeři. Super atmosféra, silná konkurence a každý se mohl inspirovat.

Těsně před tím, než jsem šel tancovat, jsem byl lehce nervózní, ale stálo za to. Dali jsme do toho srdce, sílu a odvahu. Nejvíce šťastný jsem byl z našich úspěchů. My i Junioři z Popovic jsme se umístili na společném devatenáctém místě. Byla to skvělá zkušenost.

Všichni jsme si loňskou sezónu užili a děkujeme našim trenérům za naše úspěchy, za trpělivost, a že nás dovedli až tam, kde jsme teď. V novém školním roce to zkusíme znovu dotáhnout daleko.

A nezapomeňte se přijít podívat do našeho nového studia v OC Lihovar!

Jacob Mauersberger, 14 let

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena