TŠ Twist

1. 2. 2019

Stovky spokojených dětí

  V únorovém vydání dokončíme představení hlavních trenérů Taneční školy Twist Říčany, která se zaměřuje na tanec rokenrol a boogie-woogie.  Minule jsme představili Jiřího Boháčka a Zuzanu Boháčkovou, nyní odhalme kdo je dále zodpovědný za úsměvy i medaile více jak dvou set dětí.

Kristýna Kohoutová je sama držitelka tří (!) titulů Mistr světa, má nejvyšší možné trenérské vzdělání. Vede přípravku pro nejmenší od čtyř let. Oblíbená je i u začínajících rokenrolistek Small Beans. Vede i prima partu starších dívek s názvem Iris. Kristýna je učitelkou na ZŠ a sama nadále soutěžně tančí.

Tereza Malá je také mistryně světa v rokenrolu, vede pobočku TŠ Twist Říčany v Ondřejově. Formace Stars, Jungles a Koťata. Také ona je velmi oblíbená a velmi úspěšná. Její Stars byly vloni neúspěšnější českou dětskou formací v ČR.  Studuje Českou zemědělskou universitu.

Karolína Benešová je také mistryně světa a má také nejvyšší možné rokenrolové vzdělání. Trénuje reprezentační skupinu Minnies, se kterou se dostala na posledním MS a ME do semifinále. Vedla už dříve reprezentační formaci na MS. Má dostatek zkušeností i s tréninkem párů. Studuje na Lékařské fakultě UK.

Michaela Knorrová je úspěšná medailistka z ME, je po manž. Boháčkových služebně nejstarší trenérkou TŠ Twist. I ona má nejvyšší rokenrolové trenérské vzdělání. Trénuje páry a párovou formaci, kterou vedla na loňském MS.  Studuje Vysokou školu tělesné výchovy a sportu.

Šárka Michaljaničová také patří k trenérkám, které úspěšně reprezentovaly ČR na MS a ME, a to jak v juniorkách, tak i v hlavní ktg.  Trénuje mladší dívky Babies a právě se chystá k maturitě na Gymnáziu Omská. Sama aktivně tančí ve formaci Czech Ladies.

Tereza Valtrová už má maturitu na filmové škole za sebou a také patří k našim mistryním světa. Je skvělou motivátorkou. Trénuje skupinu Goldies a páry. Na tréninky to má nejdál, dojíždí z druhého konce Prahy.

Lenka Michaljaničová v letošní sezoně netrénuje, ale stále se stará o naše internetové stránky.

 www.tstwist.cz

Za TŠ Twist Říčany Jiří Boháček

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena