TŠ Twist Říčany

29. 9. 2017

Nábor nováčků do TŠ TWIST ŘÍČANY i říjnu, Reprezentujeme ČR i město na mistrovství světa a Evropy, Pohár starosty města Říčany

Nábor nováčků do TŠ TWIST ŘÍČANY i říjnu!

 Letos máme otevřené možnosti pro nové jednotlivé zájemce i v měsíci říjnu! Ti nejmenší stále mají možnost začít v přípravce pro nejmenší (od čtyř let). Koná se vždy v pondělí od 16.00 hodin v tělocvičně ZŠ U Říčanského lesa. Lektorka Kristýna Kohoutová (za mlada trojnásobná mistryně světa) to s malými caparty umí a je oblíbená! Ti starší nechť dorazí v pondělí tamtéž, ale až od 18.00 hodin, či napíší na e-mail: ts.twist@post.cz .

 

Reprezentujeme ČR i město na mistrovství světa a Evropy!

TŠ Twist Říčany pokračujeme v reprezentaci města i země. V září (bohužel po uzávěrce tohoto vydání) jsme byli s formací Czech Ladies na evropském šampionátu dívčích formací od patnácti let v maďarské Budapešti. Výsledek uvedeme v následujícím čísle Kurýru. Nyní v říjnu nás čekají šampionáty hned dva. Páry letí 7. 10. do francouzské Marseille na MS formací boogie-woogie, kde budou obhajovat loňské finále ze Švýcarska. Vloni byla skupina Dynamit Boogie na MS pátá. A dívčí formace juniorek do patnácti let mají 7. 10. zase evropský šampionát v Praze. Tam máme ve tříčlenné nominaci za ČR dokonce dva týmy – formace Madonna a Queen. Vloni získaly naše formace druhé místo na MS, respektive třetí na ME).

 

Pohár starosty města Říčany

Na mistrovstvích světa a Evropy tančíme sice za ČR, ale název města máme v oficiálním jménu oddílu!  Avšak pokřik "Říčany do toho" bude dozajista slyšet v říjnu i v domácí městské hale! Právě tam pořádáme 21. 10.  - za grantové podpory města  - už 17. ročník Poháru starosty města Říčany. Vladimír Kořen jako starosta města (a také člověk podporující sportovní aktivity obecně) předává na akci medaile a poháry. I letos máme předběžně přihlášené páry z mnoha zemí, opět uvidíme mistry světa, Evropy. Máte, vážení čtenáři, tedy možnost vidět nás znovu na domácí půdě. Naši tanečníci se už těší na skvělou diváckou atmosféru, kterou na rokenrolu vy, naši příznivci, umíte vytvořit!

TŠ Twist Říčany

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena