TŠ Twist Říčany

30. 12. 2017

Leden – do tělocvičny vlezem!

Minnies, Babies, Twisties, Koťata, Madonna, Czech Ladies, Twister, Retro, Dynamit Boogie, Queen, Iris, Stars,  Jungles, Queen, Goldies, Cats, přípravky, páry dětské a žákovské, páry akrobatické...to je výčet našich loňských tréninkových skupin. Až na přípravky pro nejmenší (od 4 let) všechny týmy soutěžily na domácích i mezinárodních soutěžích.  

Ano, je nás hodně a jsme veleúspěšní!

A máme mezi sebou i reprezentační skupiny – vloni na MS a ME startovaly následující skupiny, které si vytančily nominaci za ČR. TŠ Twist Říčany reprezentovala ČR hned ve třech kategoriích! Párová formace Dynamit Boogie (7. místo na MS ve Francii), dívčí formace juniorek: Queen (5.místo na MS v Chorvatsku i ME v Praze), Madonna (6. místo na ME v Praze a 7.na MS v Chorvatsku). V dívčích formacích nad 14 let pro změnu Czech Ladies (8.místo na ME v Německu a 9.na ME v Maďarsku). Celkem sedm startů na titulárních soutěžích! To samozřejmě vyžaduje kromě spousty tréninkových hodin velké organizační manévry – zajistit přihlášky, antidopingové formuláře, dopravu, stravu, ubytování, zajistit schválení hudby, kostýmy, dopředu naplánovat i soustředění... a hlavně všechno zkoordinovat a zaplatit. Děkujeme tímto za podporu městu Říčany, a to za finanční dotaci na provoz i reprezentaci! Avšak stejně největší finanční zátěž pocítili rodiče reprezentantů.

Abychom ale mohli i nadále udržovat vysoko nasazenou výsledkovou laťku, musíme se především zaměřit na tvrdou práci na tréninku. Nestačí už jen trénovat během pracovního týdne, nutné jsou i víkendové tréninky, pokud se budeme chtít udržet ve špičce na mezinárodním poli. A tak i nyní v lednu „okupujeme“ tělocvičny na mimořádných trénincích a pilně pracujeme na přípravě nových choreografií do nové sezóny.

Zkrátka – jak napsáno v úvodu – leden, do tělocvičny vlezem!

 

TŠ Twist Říčany

sledujte nás na

www.facebook.com/tstwist

www.tstwist.cz, ts.twist@post.cz

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena