TŠ Twist Říčany

29. 3. 2018

Jarní smršť v TŠ Twist.

Nová taneční sezóna rokenrolu právě začíná. Nominace na mistrovství světa a Evropy, lítá taneční klání o taneční body a o každou příčku. V párech i mezi formacemi. Veledůležitá nominační soutěž nás čeká v Říčanech v sobotu 28. dubna 2018.

Jarní cena TŠ Twist Říčany, podpořena finanční dotací města Říčany, se koná od 12 hodin do pozdního večera v městské sportovní hale. Jde už o 16. ročník jednoho pořadatele v řadě. V době uzávěrky tohoto listu sice ještě nejsou ukončeny závazné přihlášky, ale i letos očekáváme reprezentaci z Německa, Polska, Slovenska a tentokrát zřejmě i z Maďarska.

TŠ Twist Říčany bude mít silné zastoupení v dětských a žákovských párech a také ve formacích dívek i párů. Dost možná se právě na domácí soutěži rozhodne, jestli se formace Madonna, Minnies, Twister a Czech Ladies nominují na mezinárodní titulární soutěže. O medaile budou tančit v různých věkových kategoriích domácí Iris, Babies, Goldies, Twisties, ale také Stars, Jungles a další. Budou k vidění zbrusu nové choreografie párů i formací.

Přijďte přímo do haly podpořit nejen domácí tanečníky. Čeká na vás ta pravá soutěžní atmosféra v rokenrolovém rytmu. A pokud se vám rokenrol zalíbí, rádi vás či vaše dítko uvítáme na našich trénincích.

 

vedení TŠ Twist Říčany,  z.s.

ts.twist@post.cz

www.tstwist.cz

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena