TŠ TWIST Říčany

29. 3. 2019

Rokenrol nás baví, TWIST je ten pravý!

A je to tady. V sobotu 27. dubna vypukne v říčanské sportovní hale znovu rokenrolové šílenství. Pořádáme už 17. ročník jarní mezinárodní taneční soutěže v rokenrolu. Zúčastní ho stovky chlapců a dívek z několika zemí střední Evropy. K vidění budou medailisté světového šampionátu, včetně domácích medailistů z MS, předvedou se i páry ve vysoké akrobacii. Očekáváni jsou i letos zástupci ze Slovenska, Polska, hlásí se i německá výprava a zveme Maďary.

Jarní cena TŠ Twist Říčany začíná v 11.00 dopoledne a kdo chce místo na sezení, měl by přijít už o hodinu dříve. A to i přes to, že vyrostou po stranách taneční plochy přídavné tribuny. Těšit se můžete i na barevné osvětlení parketu, skvělou muziku a mezinárodní porotu.

Ještě před domácí soutěží budeme mít čest reprezentovat Českou republiku na akci s názvem Světový pohár v polském Krakově. Hned dvě naše skupiny z TŠ Twist Říčany získaly možnost se mezinárodní akce zúčastnit. Naše výprava, čítající 35 tanečníků a trenérů, bude se světovým výběrem zápolit 6. dubna. Věříme, že formace Madonna a Xena zase zviditelní náš oddíl a město v zahraničí.

I když v TŠ Twist Říčany znatelně převažují dívky, rádi uvítáme na trénincích párů i šikovné kluky se smyslem pro rytmus, kteří mají rádi moderní hudbu a dynamický pohyb. Nebojte se mezi nás a přijďte zkusit rokenrol! Do přípravky přijímáme kluky a holky od čtyř let, do tréninkové skupiny párů od osmi let.

Jiří Boháček

Vedoucí TŠ Twist Říčany

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena