Týden volného času a sportu v Říčanech

2. 7. 2013

Srdečně zveme 7. - 14. září 2013 všechny aktivní občany k účasti na Týdnu volného času a sportu. A co vše vás čeká?

Týden zahájíme 7. září již tradičním Veletrhem volného času a sportu. Na náměstí se během dopoledne představí s nabídkou služeb pro dospělé i děti různé neziskové organizace, kluby a sportoviště. Odpoledne si budete moci na Sokolském hřišti na vlastní kůži vyzkoušet různé druhy sportů a dalších aktivit.

V zářijovém Kurýru naleznete seznam akcí a aktivit v Říčanech, které bude během celého týdne možné navštívit či vyzkoušet zdarma.

Aktivní týden zakončíme již tradiční Koloběžkovou Grand Prix a Atletickým desetibojem. Těšit se můžete také na slavnostní vyhlášení ankety „Říčanský sportovec roku“.

Týden pořádá Muzeum Říčany a Město Říčany pod záštitou místostarostky Hany Špačkové.

 

VÝZVA PRO VOLNOČASOVÉ ORGANIZACE, KLUBY A PROVOZOVATELE SPORTOVIŠT

Dejte o sobě vědět všem, kdo mají chuť trávit svůj volný čas aktivně!

Podrobné podmínky účasti včetně elektronické přihlášky pro organizace, které chtějí během Týdne volného času a sportu prezentovat svoji činnost či nabídnout své aktivity občanům, naleznete na webu Města Říčany.

Přihlášku je nutné odeslat nejpozději do 31. července 2013.

Součástí zářijového Kurýra bude též zvláštní příloha – brožura „Volný čas a sport v Říčanech“.  Ta se stane celoročním průvodcem občanů v nabídce volnočasových aktivit. Neměli byste zde tedy chybět – přihlaste se! (též možnost doplňkové inzerce komerčních subjektů)

 

V případě dotazů nás kontaktujte.

Telefon: 323 603 161 E- mail: edita.jezkova@muzeum.ricany.cz

 

ANKETA „ŘÍČANSKÝ SPORTOVEC ROKU“

V průběhu Týdne volného času a sportu proběhne elektronické hlasování občanů o Říčanského sportovce sezóny 2012-2013.

Do ankety můžete přihlásit sami sebe, ale i Vaše kamarády či známé. Výzva se týká všech sportovních odvětví, hlásit se mohou jednotlivci i družstva, dospělí i děti. Podmínkou je jen bydliště v Říčanech nebo příslušnost k místnímu klubu.

Nominace nejpozději do pátku 30. srpna 2013. Přihlášky na webu www.ricany.cz.

Hlasování veřejnosti bude probíhat přes internet od 1. 9. 2013. Vyhlášení proběhne na závěr Týdne volného času a sportu v sobotu 14. 9. 2013.

 

 

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena