ZŠ Nerudova

2. 6. 2017

Jarní akce ve 4. základní škole Nerudova

Ani v těchto jarních měsících naši žáci nezahálejí. Aktivně se zapojili do soutěží nejen v rámci školy, ale i do meziškolních akcí.

První soutěží bylo „III. Jarní oblastní kolo v kuželkách“, které pořádala ZŠ Kostelec nad Černými lesy. Ze školního kola byla vybrána dvě 4 členná družstva, která nás úspěšně reprezentovala 20. dubna. Obě dvě družstva se umístila na stupních vítězů, jedno družstvo obsadilo 1. místo, druhé krásné 3. místo.

Hned na začátku května obhajovala v oblastním kole v dopravní soutěži družstva mladších a starších žáků „Putovní poháry“. Přes velké úsilí družstva mladších žáků se nepodařilo obhájit 1. místo, ale můžeme blahopřát ke skvělému 2. místu. Družstvo starších obhájilo putovní pohár.

Naši nejmenší z přípravné třídy se zase připravují na V. ročník soutěže předškoláků v soutěži, kterou pořádá naše škola. Soutěží v oblasti EVVO - např. třídění odpadů, modelování potravy zvířátek, poznávání rostlin, chytání rybiček, poznávání zaměstnání rodičů…

Ještě před koncem školního roku změříme své síly v atletických disciplínách s kamarády z jiných škol.

Nezahálíme ani v jiných oblastech. Připravujeme se na zahájení plaveckého výcviku pro nejmenší, šermířské vystoupení, v neposlední řadě na závěrečné rozloučení se žáky 9. ročníku a přípravné třídy, které chystáme na konec června 2017 na „Říčanském hradě“.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena