ZUŠ Říčany

1. 3. 2019

Milé děti, vážení rodiče, pedagogové a příznivci zpěvu

 

Dovolte, abychom vás pozvali na VII. ročník soutěžní přehlídky PĚVECKÉ MLÁDÍ, určené všem dětem z mateřských i základních škol v Říčanech, které rády zpívají. Soutěžní přehlídku pořádáme jako vždy pod patronací místostarostky města Říčany Hany Špačkové a ve spolupráci s KC Labuť. Je také finančně podpořena městem Říčany.

Dispozice k  přehlídce dostaly všechny školy v dostatečném předstihu. Je tu jen jedna malá změna. Pro větší komfort soutěžících jsme se rozhodli neuvádět u soutěžících školu. Děti budou zpívat samy za sebe

Myslím, že je na místě upozornit na to, že tato přehlídka má děti ve zpěvu podpořit, nikoli odradit. V minulých ročnících se vyskytly debaty o tom, jaký výkon by mělo dítě na pódiu podat, když zpěv nikde nestuduje. Na to je jediná odpověď – takový, aby zaujalo posluchače. Je jedno, z které školy přichází a jestli se zpěvu věnuje na vyšší úrovni. V říčanských školách je mnoho hlasově talentovaných dětí, je prostě jen potřeba s nimi zpívat. Od mateřské školky až po 9. třídu.

I v letošním ročníku se přihlásilo do soutěže více než 50 talentovaných zpěváků v různých věkových kategoriích a my už se teď těšíme na jejich výkony.

Přijďte se podívat a podpořit svoje kamarády. Kdy a kam? V úterý 12. března 2019 od 9.00 hodin do KC Labuť v Říčanech.

Srdečně zve ZUŠ Říčany

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena