Billiard - hockey ŠPRTEC

27. 1. 2017

Pořád nevíte, co je šprtec? Je to jeden z druhů stolního hokeje.

Šprtec se hraje s kolečky o průměru 3 cm, která se uvádí do pohybu malou hokejkou. Kolečko, tedy hráč, má polepku, dres. Hráč pak hraje do puku. Stejně jako v hokeji je cílem dát více gólů než soupeř. Pokud fandíte konkrétnímu klubu, můžete si tyto dresy nalepit i na své dřevěné hráče, a to i se jmény oblíbených hvězd.

Ve 2. pololetí bude kroužek šprtce probíhat opět v Mraveništi každé pondělí od 16:30. Nově rozdělíme kroužek na dvě kategorie. Do první skupiny přijímáme nové hráče ročníků 2004 – 2009, v druhé skupině pak budou hrát starší hráči. Doplňujeme i starší kategorii. Kroužek je vhodný i pro méně fyzicky zdatné kluky a holky. Všichni mají možnost účastnit se různých turnajů.

V loňské sezóně jsme bohužel nezasáhli do boje o mistrovské tituly. Letos bychom to chtěli napravit a pokusit se alespoň kvalifikovat na mistrovství České republiky. To se bude konat v listopadu 2017 v Mostě. Prvním místem, kam 21. 1. 2017 pojedeme získat potřebné body, je turnaj ČP 12 na ZŠ u Roháčových kasáren v Praze.

Podrobnější informace o kroužku a turnajích naleznete na stránkách http://bhc-radosovice.webnode.cz nebo na facebooku https://www.facebook.com/bhcradosovice . Těšíme se na vás.

Petra Mátlová

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena