Husova knihovna Říčany

2. 2. 2018

Oddělení pro dospělé běží stále v provizorním režimu

Knihovna ve svém oddělení pro dospělé zatím stále ještě působí v náhradním nouzovém režimu v redukovaných prostorách na Masarykově náměstí. Věříme však, že snad již v příštím vydání Kurýra budeme moci uvést přesnější informaci, jak to s knihovnou dále bude. Uspokojivé řešení se zdá být na dohled.

Zatím jsme dále rozšířili otevírací dobu. Přidali jsme sobotní dopoledne. Výpůjční doba v oddělení pro dospělé na Masarykově náměstí je tedy: pondělí, úterý, středa, pátek od 8.30 do 16 hodin, čtvrtek od 8.30 do 18 hodin, sobota od 8.30 do 12 hodin.

Těší nás, že čtenáři docházejí i do naší dočasně zmenšené knihovny v hojném počtu a že nutná omezení služeb přijímají s pochopením. O to více se těšíme, až budeme moci obnovit plnohodnotný provoz.

Připomínáme také, že jsou po dobu současného provizória podstatně rozšířené výpůjční hodiny v oddělení pro děti. Snažili jsme se tím poskytnout určitou kompenzaci za redukovaný provoz v oddělení pro dospělé.  V oddělení pro děti máme otevřeno v pondělí od 12 do 18 hodin, od úterka do pátku od 8.30 do 18 hodin.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena