Husova knihovna zve na seminář

31. 5. 2013

Hledáte zaměstnání? Uvažujete o zahájení podnikání? Velkou pomocí může být projekt „Pracovní a podnikatelské poradenství ve Středočeském kraji“, realizovaný společností GLE, o. p. s.

Čtvrtek 13. června, 18.15

Seminář „Jak najít zaměstnání“

Husova knihovna, Masarykovo nám. 83

 

 Hledáte zaměstnání? Uvažujete o zahájení podnikání? Velkou pomocí může být projekt

 „Pracovní a podnikatelské poradenství ve Středočeském kraji“, realizovaný společností GLE, o. p. s. Je financován z Evropského sociálního fondu v rámci Operačního programu „Lidské zdroje a zaměstnanost“ a ze státního rozpočtu ČR. Cílovými skupinami projektu jsou osoby starší 50 let a cizinci, kteří žijí ve Středočeském kraji a při vstupu do projektu nepodnikají. Seminář „Jak najít zaměstnání“  provádí posluchače jednotlivými kroky od hledání zaměstnání až po pracovní pohovor.

Přibližně dvouhodinový seminář, který se bude konat v Husově knihovně, je zaměřen na základy hledání práce, orientaci na pracovních portálech a tvorbu životopisu, a to včetně představení projektu a nezbytné administrativy. Zájemci si poté mohou dohodnout následné individuální konzultace. Veškeré služby, které jsou v rámci projektu nabízeny, jsou pro klienty zdarma.

 

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena