Letos v létě nás čeká Zahledění

5. 5. 2024

Už teď se můžete těšit na sobotu 8. června, kdy ve 12 hodin u rybníku Jureček zahájíme 2. ročník výstavy Vidím sochy – letos pod názvem Zahledění. Těšit se můžete na komentovanou prohlídku s autory a od 15 hodin bude tato výjimečná kulturní akce pokračovat hudebním festivalem. Opět pro vás připravujeme mapu/průvodce.

Umělecká galerie pod širým nebem je jedinečná. Budete mít možnost prohlédnout si díla sochařů, kteří patří mezi hvězdy moderního umění: Kurta Gebauera, Čestmíra Sušky, Aleše Hnízdila, Pavla Opočenského, Lukáše Rittsteina, Kryštofa Hoška a dalších. Galerie pod širým nebem vám neklade žádné překážky žádná otevírací doba, můžete přijít kdykoliv a s kýmkoliv. Děti i psi jsou v galerii pod širým nebem vítáni, tak toho využijte a nepromeškejte příležitost vidět umělecká díla nejlepších českých sochařů.

Program hudebního festivalu:

  • 15.00–15.45: Barbora Mochowa

Česká zpěvačka, pianistka a songwriterka s ukrajinskými kořeny. Nominace na Ceny Anděl, Eurovision Song Contest.

  • 16.00–16.45: Jamies Harries

Bezprostřední britský hudebník s miliony přehrání na Spotify. Autor a spoluautor hudby k filmům Lidice, Bobule, Přání Ježíškovi.

  • 17.00 –17.50: Circus Ponorka

Honza Ponocný český kytarista, jehož živá vystoupení jsou dechberoucí onemanshow, které zní jako celý orchestr. Autor hudby k filmům Alice Nellis. Festivaly Metronome Praque, Soundtrack a další.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena