MAS Říčansko

2. 6. 2017

Střípky z MASky

- V květnu proběhlo jednání Správní rady MAS. Byly nastaveny pracovní smlouvy pro zaměstnance MAS. Kancelář MAS je nyní otevřena od pondělí do čtvrtka od 8 do 16 hodin. Konzultace k projektovým záměrům poskytujeme po předchozí domluvě. Kontakty na jednotlivé pracovníky MAS naleznete na http://mas.ricansko.eu/kontakty/

- Nejvyšší orgán MAS (Plénum) převolil elektronickým hlasováním Výběrovou/hodnotící komisi, Programový a Monitorovací výbor.  Seznam členů povinných orgánů MAS najdete na našich www stránkách.

- Preferenční kritéria a bodová škála pro hodnocení projektů se připravuje ke schválení Programovým výborem MAS, jehož jednání je naplánováno na začátek června.

- Podklady k připravovaným výzvám budou po schválení ze strany Řídícího orgánu Ministerstva pro místní rozvoj zveřejněny v nejbližších dnech na www MAS.

- Školy a školská zařízení mají poslední možnost podat žádost na Podporu škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony pro MŠ a ZŠ a to do 30. 6. 2017. V letošním roce byly nejčastěji podány žádosti na tandemovou výuku, další vzdělávání pedagogických pracovníků a školní asistenty. Na základě návrhů bude ŘO OP VVV připravovat další vlnu šablon v roce 2018, pravděpodobně také pro základní umělecké školy.

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena