Mladší žáci FK Říčany vědí, co chtějí

2. 4. 2014

 

Díky výborným výsledkům během celého podzimního období si mužstvo drží krásné druhé místo v tabulce krajského přeboru mladších žáků a je jen 3 body za vedoucím ČLU Beroun.

To, že je zimní přestávka období aktivního odpočinku, v němž hráči nabírají kondici a pokládají si základy pro svůj fyzický i herní výkon, toho jsou si trenéři Honza Vosáhlo a Pavel Pazdýrka plně vědomi. Proto svým svěřencům naplánovali intenzivní a velmi pestrou zimní přípravu. Kluci trénovali pravidelně 4 krát týdně. Kromě dvou tréninků na hřišti s umělou trávou jim trenéři zařadili do přípravy i netradiční tréninkové jednotky. A to spinning a aerobic, vedoucí k posilování rychlosti, vytrvalosti, síly a pohybové koordinace. Součástí přípravy byla i účast na zimní lize ml. žáků, kde měli možnost poměřit si síly s celky jako např. FK Motorlet Praha, FK Vyšehrad-Junior Praha, FK Brandýs n.L, Sokol Veltěž či Sokol Řepy.  Soutěž trvala od prosince do poloviny února a na jejím konci si hráči Říčan odváželi pohár celkového vítěze.  Během zimy si úspěšně zahráli i několik halových turnajů.

Zimní přípravu měli mladší žáci opravdu bohatou. To, jestli z ní dokážou čerpat, prověří začínající jarní část krajské soutěže.  Hráči se na jarní zápasy již těší, chtějí uspět co nejlépe. Budou také rádi, když je jejich příznivci přijdou podpořit.

 Další informace o oddílu najdete na www.fkricanyzaci.webnode.cz.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena