MTB & TRIAL Mraveniště Říčany

28. 4. 2017

Karolína Bedrníková Talentem Středočeského kraje

Poslední týden v březnu se konalo v Mladé Boleslavi vyhlášení soutěže Nejúspěšnější sportovec roku 2016 Středočeského kraje. V opravdu nabité konkurenci světových, evropských i českých mládežnických šampionů Středočeského kraje z různých sportovních odvětví získala „naše“ Kája Bedrníková, členka MTB & TRIAL Mraveniště Říčany, 1. místo v kategorii jednotlivci – mládež.  

V sezóně 2016 získala tituly:

Mistryně ČR v olympijském triatlonu

Mistryně ČR v zimním triatlonu,

Mistryně ČR v duatlonu

Vyhrála celkově český pohár v triatlonu 2016

Vybojovala 2. místo v XCE olympijském  croscountry

a  4. místo v XCO olympijském croscountry.

 

Pro Káju je to určitě obrovské vítězství a veliká motivace do nadcházející sezony, kde bude bojovat o nominaci na letní olympiádu dětí a mládeže. Držme jí palce! Samozřejmě Karolíně srdečně gratulujeme a jsme na ni právem pyšní!

 

Mezi nominované se probojovala i teprve jedenáctiletá Eliška Hříbková, která mezi své největší úspěchy v roce 2016 řadí titul vicemistryně světa mládežnických her UCI v dívčí kategorii (WORLD YOUTH GAMES) a 3. místo v týmové soutěži národních družstev (dále pak 3. místo na MS BIU a 2. místo na ME BIU).

 

V kategorii  dospělých se nominoval Vlasta Kabeláč Čiháček, který v letošním roce získal titul Mistra České republiky v Elitě horských kol (ELITE 26”), 2.místo závodu kategorie C1 a 21.místo na Mistrovství světa MTB Val di Sole. Jezdci našeho klubu v průběhu roku vybojovali řadu medailových umístění (Michal Budský – druhý vicemistr ČR, Marek Tryner celkový vítěz Českého poháru) a posunuli Trial i MTB o další krok kupředu.

 

Pokud se chcete zapojit do klubu a našich projektů, ať už jako mladé naděje, dospělí, amatéři či závoďáci, stačí napsat na adrese: info@mtbtrial.cz. Náš klub aktuálně přijímá jak jezdce, fandy, nebo prostě jen fandy cyklistiky pro společné tréninky MTB a Trialu, tak hlavně mladé naděje. Pravidelné dětské tréninky (7-15let) TRIALu startují 10. 4., ale je možné přihlásit se kdykoliv. MTB tréninky pak začnou koncem léta - na podzim a je možné na ně přejít i z TRIALového kurzu.

TRIAL trénují jezdci - lektoři ve složení Vlasta Kabeláč Čiháček, Marek Tryner, Michal Budský a Lukáš Valný. O MTB sekci se bude starat Petr Bedrník. Klub disponuje trenérem UCI pro zajištění kvalitní fyzické přípravy, lektoři jsou zároveň zdatní mechanici a jsou zajištěny slevy na nákup kol a materiálu pro klubové členy.

 

Tým trenérů MTB & TRIAL Mraveniště Říčany

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena