PROJEKTY v rámci akce PŘEKVAPTE ŘÍČANY

28. 4. 2017

Veřejné hřiště ve Wolkerově ulici, Výhledová, zpevnění povrchu, odstranění skládky, Galerie v podchodu, Veřejná grilovací místa, Industrial - park pro náctiletý, Parčík obětí válek

Veřejné hřiště ve Wolkerově ulici

 

Velkou úpravou prochází okolí Říčanského potoka pod hrází Mlýnského rybníka. Je to plocha o velikosti 2 ha a v konečné fázi by měla obsahovat cyklostezku, sportovní hřiště s umělým povrchem a několik veřejných dětských hřišť s hracími prvky ( viz foto 1 ) Do říčanské akce „Překvapte Říčany“ jsme se rozhodli zapojit malou část tohoto projektu , a to veřejné hřiště na konci Wolkerovy ulice ( viz foto 2 ).

Většina plochy bude realizována s mlatovým povrchem, umožňující např. rekreační využití pro míčové hry. Rozloha tohoto hřiště je 37 m x  13 m. V těsné blízkosti tohoto hřiště budou instalovány další herní prvky – šplhací sloupy, závěsné houpačky, tunely, vrbové chýše, prolézačky, svahová skluzavka, kladina z klády a budou od sebe odděleny územními valy ( viz foto 3 ).

Celý prostor je navržen tak, aby si v nich to „své“ mohli najít předškolní děti, mládež i dospělí, je zde počítáno s místem pro relaxaci, sportovní vyžití i dětské dovádění.

Veřejná hřiště jsou a budou vždy nedostatková a s přibývajícím počtem obyvatel v Říčanech se určitě využije. Stačí jen vlastní aktivita.

Pokud vás náš projekt zaujal, můžete jej podpořit vaším hlasem. 

 

Navrhuje: Jan a Jana Machovi SK Slunéčko

 

Výhledová, zpevnění povrchu, odstranění skládky

Pro všechny milovníky procházek stvoříme nové pěkné zákoutí města. Hlasujte pro odstranění skládky a cestu pro pěší v ulici Výhledová - projekt Překvapte Říčany!

Navrhuje: Eva Šikutová

 

 

 

 

 

 

 

Informace o všech projektech naleznete na webu www.prekvaptericany.cz

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena