Reprezentační ples města v duchu Moulin Rouge

29. 3. 2024

V sobotu 16. 3. 2024 proběhl již 12. reprezentační ples města Říčany. Celý večer se nesl v duchu nejslavnějšího francouzského kabaretu Moulin Rouge. Součástí večera byla fantastická taneční vystoupení v podání Studia Dance EB a tanečního klubu Fuego Říčany. Celým večerem provázela moderátorská dvojice Jana Trojanová a Viktor Dvořák. K tanci a poslechu zahrál Bigband Červení panteři.

Generálním partnerem plesu se stala Nemocnice Agel Říčany, a. s. Hlavními partnery byli: Contera Management, s. r.o., Kasia vera, s. r. o., a Zoeller Systems, s. r. o. Partnery se stali: Hochtief CZ, a. s., Marius Pedersen, a. s., a Profi Auto CZ, a. s., kterým moc děkujeme. Za poskytnuté prostory a skvělou spolupráci děkujeme KC Labuť.

Foto: Rudolf Flachs

Ples zahájil starosta Ing. David Michalička společně s moderátory Janou Trojanovou a Viktorem Dvořákem.Exkluzivní show předvedli profesionální tanečníci a akrobaté z Cirk La Putyka a Losers Cirque Company. Zazpívala herečka a zpěvačka Kateřina Marie Fialová. Vystoupení se neslo  pod taktovkou choreografa Martina Šimka.- Skvělé výkony předvedli tanečníci z TK Fuego.Úžasné vystoupení předvedlo i taneční studio Dance EB.A nechyběla ani bohatá tombola.K tanci a poslechu zahrál Bigband Červení panteři.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena