Říčanský florbal na prahu třetí soutěžní sezony

24. 9. 2013

V průběhu září se rozeběhne další sezona florbalových soutěží. Pro náš mladý oddíl, který v listopadu oslaví třetí rok od svého založení, to bude již třetí soutěžní sezona. A stejně jako vloni i letos bude platit, že s každou novou sezonou přihlašujeme minimálně jedno nové družstvo. Letos tím novým družstvem budou muži, kteří tak rozšíří stávající družstva přípravky, mladších žáků a starších žáků. Přibývá tak další stavební kámen do pokrytí kompletní struktury florbalových soutěží.

Příjemnou novinkou i pro náš oddíl je otevření nové sportovní haly v areálu centra pro volný čas Na Fialce, kde budou probíhat některé tréninky našich družstev, a rádi bychom tam odehráli i většinu našich domácích turnajů. Rozšiřujeme tak svá stávající působiště (ZŠ Bezručova Říčany a Open Gate Babice) o další halu, a budeme tak působit celkem na třech místech. Rozpis tréninků jednotlivých kategorií a další informace o našem oddíle najdete na našich stránkách www.fbcricany.cz.

Přijďte si florbal vyzkoušet

Rádi bychom pozvali všechny holky a kluky s chutí florbal hrát, nebo si ho třeba jen vyzkoušet, aby přišli na otevřený trénink, který pořádáme v rámci Týdne volného času a sportu ve čtvrtek 12. 9. 2013 od 17.00 v hale ZŠ Bezručova v Říčanech. Stačí, když si přinesete sálovou obuv a sportovní oblečení, florbalku vám na trénink půjčíme. Další informace naleznete opět na našich stránkách www.fbcricany.cz.

Rádi bychom také touto cestou poděkovali městu Říčany za podporu, které se nám dostává.

Jiří Pros

předseda oddílu

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena