S jarem přichází vrchol závodní sezóny

29. 3. 2024

S jarními měsíci se v závodních družstvech schyluje k vrcholu soutěžní sezóny. Čekají nás nejen pohárové, ale i postupové/kvalifikační závody. Jaká byla zimní příprava, kdo jak pilně trénoval, ukáže několik následujících víkendů.

Na začátku března jelo svou závodní formu ověřit do Karlových varů několik děvčat z ročníků 2016–2014. Nejmladší z Karlovarské číše dovezly zlatou a stříbrnou medaili zásluhou Kristýnky Tůmové a Nelinky Švarcové. Ani ostatní gymnastky z Říčan se ve startovním poli rozhodně neztratily a všechny obsadily krásná umístění v první desítce v jednotlivých kategoriích. Do svých sestav zařadily nové obtížnější prvky, akrobatické řady a budeme se těšit na výsledky z dalších závodů.

Letní příměstské tábory jsou zveřejněny v našem rezervačním systému gymnastikaricany.webooker.eu. Zde můžete své děti zapisovat, nějaká místa ještě volná máme. Naše tábory budou opět probíhat v Říčanech i ve Strančicích. Na programu je celodenní sportování (nejen gymnastika), hraní her, pobyt venku, a hlavně mnoho zábavy. V ceně táboru je zajištěno stravování – dopolední a odpolední svačina, oběd a celodenní pitný režim. Všechny turnusy jsou vedeny kvalifikovanými trenérkami sportovní gymnastiky a jsou určeny pro chlapce i děvčata. Členství v klubu není podmínkou, rádi přivítáme i úplné „nováčky“. Tábory pro děti pořádáme již 11 let.

Gymnastika Říčany

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena