T. J. Sokol Říčany a Radošovice

28. 4. 2017

7. ročník Říčanské laťky je za námi a 8. ročník před námi, Běh kolem Olivovny, Slavnostní otevření atletického stadionu "SOKOLÁKU"

7. ročník Říčanské laťky je za námi a 8. ročník před námi

19. března pořádal T. J. Sokol Říčany a Radošovice atletický oddíl tradiční závody ve skoku vysokém „Říčanskou laťku“. Netradičně se skákalo na dvě doskočiště a netradiční bylo i místo - Centrum pro volný čas Na Fialce. Pokud bychom měli Laťku shrnout několika slovy, tak: luxusní zázemí „Na Fialce“, bezchybná organizace Veroniky Sobotkové, rekordní účast 86 závodníků a kvalitní komentátorská práce naší nové trenérské posily – Míry Lacko.

Závodníci předvedli velmi dobré výkony. V kategorii elévové II pokořili Tereza Láchová a Matyáš Drobný oddílové rekordy - 135 cm Tereza a 130 cm Matyáš. Byť nezávodí za náš oddíl, chci zmínit Lucii Žarikovou, která vyhrála svoji kategorii elévové II skvělým výkonem 139 cm. Celkové výsledky najdete na www.atletika-ricany.cz.

Už nyní se těšíme na 8. ročník, který proběhne 27. ledna 2018. 

Vendula Höfinghoff, za atletický oddíl T. J. Sokol Říčany a Radošovice

 

Běh kolem Olivovny

 

Atletický oddíl T. J. Sokol Říčany a Radošovice uspořádal v sobotu 8. 4. 2017 již 4. ročník přespolního běhu kolem Olivovny pro říčanské i přespolní děti.  V krásném prostředí areálu Dětské Olivovy léčebny a přilehlém lese změřily síly děti od 3 do 15 let. Opět nás potěšily svými výkony a bojovností. Výsledky naleznete na www.atletika-ricany.cz.

Děkujeme vedení Olivovy dětské léčebny za vstřícnost a spolupráci a těšíme se zase za rok!

Naším partnerem je

 

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena