Vlčci opět hráli pro stacionář Olga

1. 7. 2013

V úterý 11. června se konal již v pořadí druhý charitativní koncert bratří Vlčků – Jana, Josefa a Viléma – v MěKS v Říčanech.

Na klavír bratry doprovázela pani prof. Martina Hájková. Koncert opět potvrdil, že zde v Říčanech vyrůstají úžasní hudebníci. Jan hrající na trubku a klavír, Josef na housle a Vilém na violoncello připravili divákům úžasný kulturní zážitek. Myslím, že jim odměnou bylo velmi hezky zaplněné hlediště MěKS a dlouho trvající potlesk. Výtěžek celého charitativního koncertu 13.126 Kč byl připsán na sbírkový účet. Jane, Josefe, Viléme i pane Martine Vlčku – DĚKUJEME.

Michal Mrázek

radní

 

 

Vážení dárci,

velmi si vážím vaší finanční pomoci ve prospěch budoucího stacionáře Olga v našem městě a děkuji za ni. Za poslední měsíc přibylo na našem sbírkovém účtu 96.748 Kč. Kromě výše označených nových, ev. staronových dárců, se na této částce podíleli účinkující a dárci charitativního koncertu Vlčci hrají pro stacionář 2. Sbírka na dobrou věc běží dále, pomohou i další?

Finanční dar dle zákona 586/1992 Sb. lze odečíst od základu daně.

Michal Mrázek

radní pro zdrav. a soc. péči

stacionar@ricany.cz

 

Náš sbírkový účet je: Česká spořitelna, pobočka Říčany: 1249-320 390 319/0800.

Jak přispět na účet? – převodním příkazem nebo přímým vkladem na tento účet v České spořitelně.

Kdo přispěl na stacionář v období od 15. 5. do 14. 6. 2013?

Vysoudil T., Švehla M., Zelenka P., Ples stavebního úřadu ,Votruba V., Koupelny Bělohorská, Hercikovi, JSDH, Šimková H., Trulleyová O.,  dárci a účinkující charitativního koncertu „Vlčci hrají pro stacionář“.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena