Vítáme Vás na stránkách společnosti Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s.

28. 3. 2013

Zdravíme všechny nové návštěvníky těchto stránek. Po delší době se nám podařilo spustit tento web a rádi bychom jej dotvářeli za spolupráce Vás, čtenářů a obyvatelů města Říčany a jeho okolí.

Na stránkách bychom Vám rádi přinášeli nejen aktuality z dění ve městě Říčany či z celého Ladova kraje, ale také interaktivní podobu věstníku Říčanský kurýr, kde budete mít možnost aktuálně reagovat na všechny články - tedy možnost, kterou Vám tištěná podoba časopisu a jeho měsíční periodicita nenabízí.

Dozvíte se zde novinky z Informačního centra na náměstí v Říčanech, zajímavé tipy na kulturní či sportovní akce v okolí, rádi bychom Vás informovali o možnostech trávení volného času - a to včetně kontaktů na ubytovací zařízení, sportovní areály, kulturní střediska nebo společnosti se zajímavými nabídkami.

Těm, kteří sami provozují zajímavé webové stránky nebo vlastní blogy, které mají nějakou souvislost s městem Říčany, bychom zde rádi poskytli prostor na jejich odkaz, aby se o této aktivitě mohli dozvědět i ostatní.

A uvítáme jakékoliv Vaše tipy a náměty na zlepšení. Můžete diskutovat pod články, anebo psát na známou e-mailovou adresu texty.kuryr@ricany.cz, do předmětu mailu potom uveďte heslo "Web".

A prosíme Vás o toleranci a pochopení - webové stránky vytváříme pro Vás, občany města, abyste měli možnost zde komunikovat a nacházet zde to, co Vám chybí v tištěné podobě Kurýru, anebo co byste rádi změnili či vyřešili. Poslední dobou se množí názory, že Kurýr není objektivní a neposkytuje svým čtenářům dostatek prostoru k vyjádření jejich názoru. Tištěný Kurýr je především limitovaný, a to právě oním prostorem. Webové stránky naopak mají prostor relativně neomezený. A o to jde - svůj názor můžete vyjádřit zde v plném rozsahu bez pocitu, že by jej někdo "cenzuroval" či zkracoval.

 

 

Budeme se těšit na spolupráci.

Za společnost MAKS i za redakční radu

Šárka Stoszková

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena