„… a navíc slušně a poctivě odpovídáme občanům na jejich dotazy…“

31. 3. 2020

Názor Miroslav Kotrba

V rubrice názor mě zaujala věta našeho starosty „… a navíc slušně a poctivě odpovídáme občanům na jejich dotazy…“, tedy se chci podělit se spoluobčany, že ne vše je úplná pravda.

V lednovém Kurýru jsem si přečetl investiční záměry našeho města a zjistil, že není uvedena investice ohledně odvodnění ulice Zahradní - tedy jsem napsal vedoucímu investičního odd., proč tento záměr nebyl zahrnut do investic na tento rok. Svůj dotaz jsem zaurgoval začátkem února, již včetně pana starosty - do dnešního dne bez odpovědi.

Pro informaci uvádím, že jsem tento problém projednával s městem v roce 2017 a  2018, kdy mi bylo dopisem pana starosty odpovězeno, že ulice Zahradní se řeší spolu s ulicí Sokolovskou, projekt za 5,4 milionu je zpracován a pracuje se na jeho předložení stavebnímu úřadu. V roce 2019 uvedl vedoucí investičního oddělení města v Kurýru, že projekt pro Sokolovskou a Zahradní ulici byl přepracován a za více jak 12 milionů  by měl být uskutečněn v roce 2020. Krom jiného v tomto článku uvedeno: Město intenzivně pracuje na přípravě a realizaci této investice. V mezidobí je sjízdnost komunikace v rámci běžné údržby pravidelně upravována...

Miroslav Kotrba

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena