1. ZŠ Říčany

4. 4. 2021

Zápis prvňáčků 

Veškeré informace ohledně zápisu vám poskytneme na e-mailové adrese lada.kubaskova@g.zs-ricany.cz nebo na telefonním čísle 724 682 293 (zástupce ředitele pro 1. stupeň).

Zápis do prvních tříd proběhne pravděpodobně bez dětí. Informace bude upřesňována s ohledem na epidemickou situaci. 

l Elektronický zápis probíhá od 1. 3. 2021 na https://skoly.ricany.cz/.    

Předání dokumentace bude možné 7. - 9. dubna v budově Slunečnice, Olivova 1308. 

Zápisový lístek a potřebnou dokumentaci je možné:

- poslat e-mailem s elektronickým podpisem zákonného zástupce

(pokud je žádost bez podpisu zákonného zástupce, je nutné, aby ji rodič do 5 dnů potvrdil, jinak se k žádosti nepřihlíží)

- poslat poštou (rozhodující je datum podání)

- poslat do datové schránky školy. 

l Pro rezervaci termínu osobního předání dokumentace bude spuštěn rezervační systém na stránkách města. Informace bude upřesněna na webu školy. 

l Datovou schránku pro odeslání přihlášky si můžete zřídit zdarma. Odeslání žádosti datovou schránkou základní škole je také zdarma. Více informací na https://chcidatovku.cz/.

l V případě karantény nebo jiných komplikací je možné k zápisu přijít nejpozději do 30. 4. po předchozí dohodě e-mailem (lada.kubaskova@g.zs-ricany.cz) nebo telefonicky  

l V případě dobré epidemické situace proběhne v červnu setkání budoucích prvňáků. 

l Na webových stránkách školy je umístěna prezentace, ve které si můžete prohlédnout budoucí možné působiště vašich dětí. 

 

Ve školním roce 2020/2021 otevíráme 6. třídu s rozšířenou výukou matematiky

Písemná přijímací zkouška (zařazovací řízení) se koná ve středu 2. června 2021 ve 14.00 v hlavní budově 1. ZŠ, Masarykovo  nám.71 (budova za kostelem).

Zkoušky probíhají formou matematického testu. Testu se neúčastní žáci, kteří již byli přijati na osmiletá gymnázia a odevzdali tam zápisový lístek. Žáci si přinesou psací a rýsovací potřeby.

Přihlášky s kopií vysvědčení za 1. pololetí pátého ročníku musí být dodány nejpozději 20. 5. 2021 do schránky na hlavní budově školy nebo elektronicky na zarazovacirizeni@g.zs-ricany.cz.

Budou přijímáni pouze žáci, kteří mají jako cizí jazyk angličtinu. Přihlášku lze stáhnout ze stránek školy (www.zs-ricany.cz).

Případná upřesnění a změny sledujte na těchto stránkách! Žáci naší školy podávají přihlášky prostřednictvím svých třídních učitelů.

O zařazení žáka do této třídy rozhoduje ředitel školy na základě výsledků zařazovacího testu, hodnocení v 5. ročníku (vysvědčení) a kapacitních možností školy. Náhradní termín nevypisujeme.

Další informace na tel. čísle 323 602 794.

 

1. ZŠ Říčany,Masarykovo nám. 71, přijme
učitele českého jazyka na 2. stupeň

Pro druhý stupeň 1. ZŠ (budova na Masarykově nám. 71) hledáme učitele/ku s aprobací český jazyk s nástupem od září 2021.

Nabízíme tabulkový plat, osobní ohodnocení po uplynutí zkušební doby, náborový příspěvek, příspěvek na dopravu, příspěvky z FKSP na obědy, vitamíny, rekreaci nebo penzijní připojištění.

Najdete u nás příležitost k osobnímu růstu a příjemný kolektiv.

V případě zájmu kontaktujte vedení školy na tel. 323 602 794.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena