A jdeme do finále!

30. 4. 2023

Příměstské tábory, DO KTERÝCH JE STÁLE JEŠTĚ MOŽNÉ PŘIHLÁSIT SVÉ DÍTĚ (www.mraveniste.info)

Příměstský tábor na kolech v termínech 10. – 14. července. I. Turnus a 7. – 11.srpna. II. Turnus. Na děti čeká výuka techniky jízdy na MTB, vyjížďka po okolí s instruktory (uzpůsobená výkonnosti jezdců), pumptrack a výuka bezpečné jízdy na kole. Zaměříme se na to, jak se na kole chovat, z čeho se kolo skládá a jak co nás může potkat v terénu, ale i na různé další dovednosti s kolem spojené.

Skřítek Tvořílek a víla Tanculka v zajetí čar a kouzel v termínu 10. – 14. července. Celý týden budeme vedle pohybových aktivit i tvořit (z keramiky, papíru, ze dřeva, malovat, navlékat korálky) hrát si, tancovat nacvičíme pár sestav), vyrábět strašidelný kostým, kouzlit a čarovat.

Mravenčí školička - Záchranáři v termínu 17. – 21.července. Každý den si představíme některé povolání a hravou formou přiblížíme činnost záchranných složek. Příběhem budeme děti motivovat při vyrábění. K tématu si přečteme příběh, vyrobíme výrobek nebo vyzkoušíme praktickou ukázku. Naučíme se důležitá telefonní čísla a řekneme si, jak se zachovat v krizových situacích.

Pobytový tábor Létobraní 2023 v termínu 26. srpna. – 2. září. Letní tábor zaměřený na horskou turistiku pro děti ve věku od 5 - 15 let i starší můžou jet, když budou chtít) ve Špindlerově Mlýně.

Pro děti je opět připraven bohatý program plný vycházek po okolí, lezení po skalách, hádanky, plnění úkolů, houbaření pro otrlé.

MATEŘSKÉ CENTRUM V KVĚTNU: MumSpace v úterý 9:00 – 11:00

2. 5. Jóga pro maminky s dětmi

16. 5. Cvičení a muzikohrátky s dětmi pro děti ve věku 0 – 3 roky

6. 6. Aromaterapie pro děti s Kristynou Zbožínkovou

KERAMIKA v květnu pro veřejnost (Bezručova 443/23)

čtvrtek

4. května

18. května

Keramika s Evou

Od 18:30 do 21:00

sobota

13. května

27. května

Keramika s Katkou, Evou

Od 9:00 do 11:30

Více podrobností najdete na webu mraveniste.info. Na vaše děti se těší lektoři Mraveniště.

Nina Šafránek, koordinátorka Mraveniště

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena