Absolventi Hudební školy, LŠU, ZUŠ Říčany!!

10. 3. 2014

ZUŠ Říčany si vás dovoluje pozvat na setkání bývalých absolventů a pedagogů ZUŠ a s tím i spojený  koncert bývalých absolventů.

U příležitosti oslav 60. výročí založení školy se koncert uskuteční 20.března 2014 od 17.30. v Kulturním centru U Labutě v Říčanech.

Přátelé hudebníci přijďte -  hrající i nehrající. Pro ty, kteří ještě nesložili svůj nástroj definitivně do futrálu, je možnost si zahrát legendární Pochod Karla Pádivého č. 14 a na přání pana ředitele B.Průchy také polku Šly panenky silnicí. Dirigovat nebude nikdo jiný, než emeritní ředitel školy pan Bohumil Průcha.

Dále, si pod taktovkou p.uč.Jiřího Odcházela, společně zahrajeme nezapomenutelnou melodii E. Morricone z filmu Tenkrát na západě  a píseň Karla Svobody Jsi můj pán. Pro všechny budou připraveny velmi jednoduché party, které není třeba nijak zásadně cvičit. Party budou od února ke stažení na  www.zusricany.cz.

Cílem našeho společného, přátelského muzicírování bude zážitek, na který nikdy nezapomeneme!

Přijďte všichni, hrající i nehrající, přineste s sebou fotky, plakátky, vše co se k vašemu studiu na hudební škole vztahuje. Po koncertě plánujeme v předsálí malé občerstvení, takže bude čas i na malé popovídání.

Sledujte naše webové stránky, kde budou doplňující informace.

Přijďte, Těšíme se na Vás!

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena