Advent v Mraveništi

26. 11. 2023

Keramika + výtvarno

Adventní čas je v Mraveništi vždy zasvěcený převážně výrobě vánočních dárků. Zejména keramická pec nemá šanci vychladnout, plné regály přetékají drobnými keramickými výrobky a děti se nemohou dočkat, až své nejbližší pod stromečkem obdarují. A výtvory jsou to často velmi krásné a obdarovaným dělají opravdu velkou radost.

Ještě váháte nad vánočními dárky? Přijďte si je vyrobit do naší keramické dílny!

Keramika pro veřejnost (sobota dopoledne 9.00–11.30, Bezručova 441/23, Ř.)

Keramika se Štěpánkou – 2. prosince

Keramika s Káťou – 16. prosince

Háčkované vánoční ozdoby a dekorace – workshop pro každého (9. prosince)

Mateřské centrum

Mravenčí školičce se dějí věci. Dětičky se postupně seznamují s báječnou říší zvířátek a rostlin, zejména s podzimními tématy. Poznávají základní barvy a pomalu se připravují na vánoční čas. Pokud má někdo ještě zájem před Vánoci, přiveďte svého chlapečka nebo holčičku mezi nás, scházíme se v pondělí a ve středu dopoledne. Rádi mezi sebe přijmeme pár dalších kamarádů, kteří nám pomohou s přípravou na Vánoce a výzdobou Mraveniště. Přidáš se?

MumSpace – báječný prostor pro zajímavé činnosti maminek a dětí. V prosinci se můžete hlásit v úterý dopoledne na tyto kurzy v naší útulné herničce:

12. prosince – zpívánky s cvičením pro děti

19. prosince – jóga pro maminky s dětmi

Angličtina pro maminky s dětmi – každé středeční odpoledne s lektorkou Míšou

Na všechny akce je nejlepší se přihlásit včas prostřednictvím naěeho rezervačního systému na adrese https://mraveniste.webooker.eu, počet míst je omezen.

Všechny novinky naleznete na naší facebookové stránce Mraveniště, centrum volného času Říčany nebo na našich webových stránkách www.mraveniste.info. Do všech našich kurzů je možné vstoupit i v jejich průběhu, cena bude stanovena podle počtu zbývajících lekcí. V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailové adrese materske-centrum@mraveniste.info.

Přejeme vám nádherný adventní čas a šťastné a veselé Vánoce! Ať dětské oči září u rozsvíceného stromečku, domovem se line vůně skořice a všichni ať zažíváte rodinnou pohodu.

To vám přeje Mraveniště a lektoři zájmových kroužků.

Nina Šafránek

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena