Aktuality z Fuega

2. 7. 2013

Práce na novém sále už se blíží do finále a během prázdnin již budeme moci trénovat. S tím souvisí i chystané kurzy, které začnou v září. A na jaké kurzy se můžete těšit?

Vezmeme to popořadě od těch nejmenších. Taneční přípravka bude probíhat vždy v úterý a ve středu. V úterý bude probíhat v Městském kulturním středisku a bude pro děti od 11 let a pro pokročilé, ve středu bude taneční přípravka na zrcadlovém sále a rozdělena bude do dvou kategorií, pro děti od 4 do 6 let a pro děti od 6 do 10 let. Taneční soutěžní páry budou mít pravidelné tréninky vždy 2x týdně. Začátečníci a mírně pokročilí v pondělí a ve čtvrtek a pokročilé taneční páry vždy ve čtvrtek a v pátek. Výuka bude probíhat též na zrcadlovém sále a v MěKS. Dospělí se můžou těšit hned na dva kurzy. Pro dámy se chystá Ladies latin – latinsko americké tance pro sólo dámy (avšak i pánové jsou vítáni). Kurzy budou probíhat vždy ve čtvrtek na zrcadlovém sále. V ten samý den bude ještě probíhat i kurz salsy pro páry. Všechny kurzy začínají v týdnu od 16. 9. Více informací se dozvíte na webových stránkách Fuega www.fuego.cz nebo na našem facebooku.

Na konci května proběhla v kulturním středisku akce s názvem Desatero problémů Říčan. Fuego zde představilo svůj projekt a vyhrálo 15.000 Kč, které použije na vzduchotechniku na zrcadlový sál. Všem, kteří náš projekt podpořili, tímto děkujeme.

3. června proběhla v MěKS taneční akademie. Sál byl plný diváků a skvělé atmosféry. Představili se téměř všechny taneční páry a k tomu i taneční přípravky a další kurzy. Bylo to krásné zakončení taneční sezony.

A na závěr před prázdninami jsme měli ve Fuegu krásnou událost. Naši trenéři a vedoucí klubu Honza s Pájou si dne 8. června na zámku v Kostelci nad Černými lesy řekli své ano. Svatba byla krásná a celé Fuego jim moc gratuluje a přeje mnoho štěstí nejen ve společných tanečních krocích.

A nyní se už všichni připravujeme na taneční soustředění, které nás jako vždy čeká v Rokytnu, nedaleko Nového Města na Moravě, a další letní přípravu na novou taneční sezonu.

Vaše Fuego

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena