Ambassadors Football

1. 7. 2016

Fotbal pro každého

Ambassadors Football je mezinárodní křesťanská organizace, která v Říčanech rozeběhla nový fotbalový kroužek určený pro chlapce a dívky ve věku 9 až 15 let. Po letní přestávce začínáme trénovat zase v září 2016 vždy v pátek odpoledne. Pokud budete mít zájem, máte příležitost zahrát si fotbal a zatrénovat jen tak pro radost.

V Česku Ambassadors působí již několik let a organizuje fotbalové kroužky, turnaje a tábory pro děti. V Říčanech Ambassadors spolupracují s Církví Bratrskou, která se rozhodla tento kroužek podpořit.

Jak probíhá trénink? Děti hrají fotbalové a různé pohybové hry, učí se zacházet s míčem, cvičí obratnost a koordinaci. Každý trénink se samozřejmě hraje fotbal, který děti nejvíce baví. Cílem fotbalové části je, aby si děti fotbal zamilovaly a rozvíjely své pohybové schopnosti. Trenéři se nezaměřují jen na výkon, ale oceňují snahu a zároveň povzbuzují děti, když jim něco nejde. Během tréninku si povídáme o přístupu k fotbalu, životu a o tom, jak víra ovlivňuje přemýšlení trenérů i jejich vztah ke sportu.

Protože jde o kroužek, mohou se jej účastnit jak děti, hrající ve fotbalových klubech, tak děti, které nejsou nikde organizované. Jedna ze základních hodnot Ambassadors je tým. Cílem je, aby se děti respektovaly navzájem a při tréninku si pomáhaly.

Více informací na: www.ambassadorsfootball.org/cz nebo na telefonu 608 258 685

Karel Fáber

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena