Anketa nejúspěšnější sportovec Středočeského kraje 2014

1. 5. 2015

Dne 24.3. se v Příbramské sportovní hale konalo vyhlášení nejúspěšnějšího sportovce Středočeského kraje za rok 2014

Anketu Sportovec Středočeského kraje za rok 2014 vyhlásil kraj ve spolupráci se Středočeskou krajskou organizací České unie sportu. Anketa oceňuje nejen nejlepší současné i bývalé sportovce kraje jak v dospělých, tak v mládežnických kategoriích, ale i trenéry a funkcionáře za jejich celoživotní přínos pro sportovní prostředí.

Konečné pořadí ankety Sportovec roku 2014 vzešlo z hlasování tělovýchovných funkcionářů a pracovníků okresních organizací a sportovních svazů, dále představitelů měst, zástupců redakcí regionálního tisku a sponzorů.

Nejúspěšnějším sportovcem Středočeského kraje za rok 2014 je reprezentantka v aerobicu Kateřina Šmejkalová. Druhé místo získal Libor Podmol, závodník ve freestyle motocrossu.

Mezi nejúspěšnějšími sportovci kraje se umístil také reprezentant Říčan, konkrétně Běžeckého klubu Říčany Miloš Smrčka, který v kategorii jednotlivci dospělí obsadil 5.místo. Do elitní skupiny nejlepších pěti sportovců kraje ho posunulo zejména vítězství na mistrovství světa masters v běhu do vrchu, druhé místo na ME masters v běhu do vrchu a vynikající výsledky v běžeckých závodech v průběhu celého roku. V současné době je nejlepším běžcem ve své věkové kategorii v České republice, což jednoznačně dokazují jeho současné výsledky.

Za BK Říčany P.Fiala

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena