Aquapalace v září

30. 8. 2021

 

Prázdniny jsou za námi a blíží se podzim. Snad bude letošní podzim lepší než ten loňský a budeme si moci užívat zábavu a sportování bez omezení i tehdy, kdy sluneční paprsky přestanou hřát. I když bude stále víc zima, začne se brzy stmívat a energie se začne pomalu vytrácet, letní atmosféru si můžete připomenout v Aquapalace Praha. Na děti i dospělé opět čeká spousta zajímavých akcí a víte, proč? Protože v Aquapalace Praha léto nikdy nekončí!

Na září je připraven bohatý animační program, divoká řeka stále jede, teplota uvnitř areálu dosahuje tropických teplot (jen voda je teplá 30 stupňů) a k tomu dokonalou iluzi léta a mořské pláže dokresluje pravidelné mořské vlnobití.

Vodní a saunový svět:

ν 4. - 5. 9. 2021  Námořníci se vrátili do Aquapalace Praha

ν 11. - .12. 9. 2021 Víkend IZS se Skupinou ČEZ

ν 18. - 19. 9. 2021 Den otevřených dveří v Saunovém světě Aquapalace – představení podzimní sezony

ν 25. - 28. 9. 2021 Podzimní slavnosti se Skupinou ČEZ

 

Fitness:

Cvičení na přístroji Imoove

Přístroj Imoove pracuje s celým tělem a stimuluje tak více než 90 % svalové hmoty najednou. Vytváří přirozený pohyb, který dává tělu ohebnost, eleganci a svalům jejich tonus. Cvičení probíhá na nestabilní plošině, která je řízena počítačem a otáčí se ve třech rovinách, různou rychlostí a stupněm náklonu. Cvičení se mění v závislosti na poloze nohou a pohybu rukou.

 

Zdravotní cvičení na přístroji Imoove pod vedením fyzioterapeuta uleví od bolesti zad, pomůže při poúrazové rehabilitaci nebo aktivuje hluboký stabilizační systém.

Balneo and Medical

Rekondiční balíček

Zkušení fyzioterapeuti pomohou při zdravotních obtížích, na základě vstupní konzultace u lékaře. O návrat zpět do plného sportovního života se postará profesionální trenér. Plavání, pro doplnění kompletní péče, která prospívá svalům i kloubům, podporuje plíce a dýchací soustavu.

 

Co vás čeká?

FITNESS - 10x 30 min pod vedením profesionálního trenéra

VODNÍ SVĚT - 180 minut plavání

FYZIOTERAPIE - 10x 40 min cvičení s fyzioterapeutem

 

A v nově otevřeném očkovacím centru se můžete nechat očkovat vakcínou Moderna.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena