Báječný školní rok zpěváků Elišky Erlichové

2. 7. 2013

Ráda bych poděkovala všem svým dětem z pěveckého sboru a žákům sólového zpěvu za jejich pilnou a svědomitou práci, kterou plnili s nadšením a neutuchajícím nasazením po celý školní rok, a moje práce tak pro mě mohla být opět velmi radostnou a naplňující.

Máme za sebou krásná a emotivní vystoupení, mnoho veselých okamžiků z našich pravidelných zkoušek a hodin, ale také nemálo úspěchů v pěveckých soutěžích. Nejenom tam se vždy prosazují holky, které vedu na jejich cestě dráhou sólového zpěvu. Velice si vážím toho, že ve sboru mezi dětmi už od jeho počátku stále panuje kamarádská atmosféra, děti s radostí přijímají novou práci a jejich vztah k hudbě je tak pevný. Mnoho z nich našlo ve zpěvu velký smysl a zalíbení.

Dětem, jejich rodičům a všem, kteří nás v této aktivitě podporují, musím vyjádřit velké poděkování za finanční prostředky, které se nám doposud od března podařilo nashromáždit na výcvik asistenčního pejska pro nemocnou Denisku Jancurovou. Sbor, společně s TS Dance EB, se do projektu opravdu zakousnul, a proto věřím, že ho brzy a s úspěchem dotáhneme do zdárného konce.

Pokud jste náš sbor či naše sólisty zahlédli na některém z představení a děti vás svou prezentací, repertoárem nebo svými dovednostmi okouzlily, budeme velice rádi, když se k nám od nového školního roku přidáte a sbor tak rozšíří noví členové a kamarádi. V září opět začínáme v prostorách ZŠ u Říčanského lesa, kde budou hodiny probíhat opět ve více věkových kategoriích. Veškeré informace k zahájení nového školního roku, den a časy pěveckých hodin budou v prvním zářijovém týdnu zveřejněny na našich stránkách www.peveckysbor.cz.

Na novou práci se svými zpěváky, na nové děti a hlavně na nové zážitky se už nyní velmi těším a i když letošní školní rok teprve skončil, už teď můžu říct, že v hlavě nosím moře nápadů, jak si naše zpívání oživit a posunout ho třeba i někam dál.

Závěrem už snad jen mohu říci, že tento školní rok ve mně opět zanechal neskrývaný pocit štěstí a radosti.

Krásné a slunné prázdniny.

Eliška Erlichová

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena