Barda slaví 25 let kytarového kurzu. Na dvou koncertech vystoupí současní i bývalí žáci

30. 5. 2014

Děti i dospělí navštěvují kytarový kurz Jiřího Bardy již 25. rokem. K této příležitosti manželé Bardovi uspořádají dva koncerty v MěKS Labuť a budou nabité hity 70. a 80. let. Dvě představení s názvem 'Mám jednu ruku dlouhou...za tu dobu' se budou konat 18. a 19. června. Hrát se budou písně interpretů jako je Joe Cocker, Bonny Tyler, Tina Turner, Věra Špinarová, Buty, Olympic a další.

 

 

Ve středu zahrají a zazpívají současní žáci kytarového kurzu, ve čtvrtek pak bývalí účinkující koncertů, kteří se po letech vrátí na prkna kulturního střediska v Říčanech. Za čtvrt století působení v říčanské Labuti prošly Jiřímu Bardovi pod rukama desítky talentů. Jeho žáci se umístili v mnoha pěveckých soutěžích jako je Superstar, DO-RE-MI či Rozjezdy pro hvězdy, někteří se hudbě věnují profesionálně a vystupují například v muzikálech.

 

Na koncertech nebude chybět Bardáček ani velký sbor. Někdejší žáci, kteří nevystoupí, se mohou zúčastnit koncertů v roli diváků a připomenout si známou atmosféru. Jiří Barda své žáky pozval se slovy: "Všechny moc rád uvidím, prožili jsme spolu spoustu věcí a spoustu let, bude skvělé se znovu sejít."

 

Lístky na oba večery budou v prodeji od 19. května, koncerty se budou konat pro širokou veřejnost a vstupenky se prodávají v kanceláři MěKS Labuť, bude ale možné si lístek zakoupit i na místě. Jeden večer vyjde na 120 Kč, lístek na oba koncerty bude stát 200 Kč.

 

Karolína Jindrová

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena