BEN CRISTOVAO LIVE CONCERT!

1. 9. 2017

6. září od 17:00 hodin v Kulturním centru Labuť vystoupí pro říčanské školáky interpret na přání – Ben Cristovao přiveze do Říčan skvělou taneční show s maximální energii.

Zazní songy Asio, Úžasná, Město, Bad girl, Poslední, Taktomábýt, Instagram, Nic není na stálo, Penny, Sweet Chilli a další. Město Říčany koncert připravilo jako dárek pro úspěšný start nového školního roku. Pro říčanské školáky a studenty je vstup ZDARMA. Doprovod dítěte do 10 let vstupné neplatí. Ostatní se můžou zúčastnit se zakoupenou vstupenkou.  Předprodej vstupenek v KC Labuť je za cenu 250 Kč.

Ben Cristovao se za letošní rok může pochlubit několika úspěchy. Získal například ocenění „Nejstremovanější skladba roku 2016“ za song ASIO. Píseň má aktuálně 10 milionů views na YouTube. Časopis Forbes jej již podruhé zařadil do sedmičky nejvlivnějších Čechů na sociálních sítích. Je stále aktivním ambasadorem projektu Seznam se bezpečně, ve kterém se intenzivně věnuje také problematice netolismu, čili chorobné závislosti na komunikačních technologiích - na toto téma volně navazuje také jeho song Program.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena