Česko-německé setkání o letních prázdninách v Baldovci v Moravském krasu

27. 2. 2020

 

 

Komise pro partnerská města Říčany – Česko-německý fond budoucnosti – Úřad města Grabow

Hledáte program na letní prázdniny? Jste ve věku 13-19 let? Učíte se německy nebo umíte anglicky? Chcete mít pěkné zážitky z letních prázdnin, navázat nová přátelství a zdokonalit se v cizím jazyce?

 

Pak pro vás máme zajímavý program

Partnerská města Grabow a Říčany (Komise pro partnerská města) uskutečnila za finanční podpory Česko-německého fondu budoucnosti v letech 2016 - 2019 společná setkání mládeže, jako například Společně objevovat nové břehy či Vesnice=Nuda, Velkoměsto=Zábava? – Musíme si promluvit!

 

Letošní česko-německé setkání s názvem „Budoucnost nám není jedno!“ se bude konat od 28. 6. 2020 do 4. 7. 2020 v Moravském krasu. Během programu v kempu Baldovec se budeme společně zabývat tématem udržitelnosti (zero waste, ekologická výroba potravin, ekologické chování v oblasti využívání energií a dopravy). Plánujeme navštívit jedno z regionálních ekologických center, prozkoumáme CHKO Moravský kras, navštívíme hrad Pernštejn, pojedeme do Vídně a zažijeme i spoustu zábavy při sportovních aktivitách.

 

Neváhejte, akce se může zúčastnit pouze 21 osob! • Účastnický poplatek cca 3 500,- Kč    • V ceně ubytování, strava, doprava, program (není zahrnuto kapesné)

• Podrobnější informace a přihlašování:

twinning@ricany.cz, dvorakova@gyri.cz

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena