Cesta integrace, o.p.s.

4. 11. 2019

Občanská poradna bezplatně pomáhá i s řešením dluhů

Cesta integrace provozující v Říčanech od roku 2007 Občanskou poradnou se specializuje i na dluhové poradenství, finanční gramotnost a služby v oblasti oddlužení dle příslušné akreditace Ministerstva spravedlnosti ČR, jakožto v současnosti jediná organizace v regionu. Všechny služby poskytuje zdarma.

Pro koho jsme určeni a s čím můžeme pomoci? Pro všechny z Říčanska, kteří řeší, nebo jim hrozí finanční problémy spojené s půjčkami, splácením, dluhy, exekucemi a potažmo s bydlením či zaměstnáním a potřebují poradit směr, jak své problémy řešit a to včetně případného podání návrhu na oddlužení dle zákona o insolvenci.  V neposlední řadě nabízíme bezpečné, důvěrné a nezávislé prostředí. 

Za roční existenci specializovaného dluhového poradenství byly konzultovány desítky případů, u vhodných klientů podány návrhy na oddlužení k příslušnému soudu. Většina byla soudem povolena, nebo je ještě v řízení.  S klienty poradny řešíme nejrůznější příběhy, jak došlo k jejich zadlužení.  Mnohdy pod vlivem složitých okolností, které nemohli zcela ovlivnit. Jedná se např. o některé matky samoživitelky, nebo zadlužené seniory, apod.

Kde nás najdete? Masarykovo nám. 6/17, 25101 Říčany. Prosíme o přechozí objednání na tel. 312 315 284 nebo emailem dluhovaporadna@cestaintegrace.cz.  Více informací na www.cestaintegrace.cz.

Projekt „Cesta z dluhů na Říčansku“ realizován díky finanční podpoře z Operačního programu Zaměstnanost, č. projektu: CZ.03.2.65/0.0/0.0/16_047/0008979 a spolupráci s MAS Říčansko,o.p.s.

 

S Cestou na nádraží

 Klub Cesta 26. září uspořádal na říčanském vlakovém nádraží, respektive v přednádražním prostoru, akci pro děti, náctileté, školní družiny i veřejnost.  Návštěvníci si mohli vyzkoušet aktivity, které děláme v rámci činnosti klubu, a více ho poznat. Vyrobit si plechové placky, nechat se potetovat, zahrát si stolní fotbálek za účasti ligového hráče. Součástí akce byla i muzika s profesionálním DJem a bazárek na podporu klubu.

Děkujeme městu Říčany za zázemí a podporu. Dále také Středočeskému kraji, který nás podporuje dlouhodobě.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena