Cesta integrace, o.p.s.

29. 8. 2021

Kolem Klubu Cesta to v sobotu 11. září pořádně ožije!

 V rámci Říčanských slavností aneb hudbou ke zdraví, které budou probíhat na Lázeňské louce, budeme realizovat druhou hudební stage a spoustu dalších zajímavých aktivit, workshopů, ukázek, soutěží pro malé i velké. Děkujeme Městu Říčany za perfektní spolupráci.

Hudební produkce: písničkářka Lucie Elšíková, Dj WOSSA82, kapela The Beautifuls.

Doprovodný interaktivní program: výroba placek & airbrush tattoo Klub Cesta; dřevorubecké závody; jednokolky od Lasergame Říčany; výtvarná dílna od #rine.rins; parkour - Freemove_miky; Dominik Zdržálek #zdrza96 zajistí fotbalovou show - borec v singl práci s fotbalovým míčem; foto výstava LucyArt studio, Besip - bezpečná doprava je IN, psychoterapeutické okénko s Dominikem Břeňem, atd. Vše v duchu podpory duševního i tělesného zdraví.

Občerstvení zajistí dílčí stánek od Western Chilli a Střední škola řemesel Kunice a jejich vyhlášené dobroty. Změna programu vyhrazena. Sledujte facebook Klubu Cesta.

Tereza Zajíčková, vedoucí Klubu Cesta

 

Letní příměstské tábory
Cesty integrace úspěšně za námi

 I letošní zaplněné pětidenní příměstské tábory byly ve znamení her, kamarádů, dobrodružství, zážitků, výletů, zábavy a nejrůznějších akcí. Tentokrát byly naše tři turnusy ve znamení tajemství dna oceánu pěšky i na kole.

 Tábory mohly být za zvýhodněných podmínek realizovány díky podpoře z OP Zaměstnanost a MAS Říčansko, název projektu: Příměstské tábory pro rodiny na Říčansku II., číslo projektu: CZ.03.2.65/0.0/0.0/16_047/0014026.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena