Co se mi líbí?

4. 7. 2022

Blíží se nám léto, a to znamená prázdniny pro děti a dovolené pro dospělé. Proto jsem vybrala příběhy a zásluhy, které podtrhují to, že to s námi není tak špatné, spíš naopak. Radujme se ze záchrany lidských životů i úspěchů našich sportovců a tanečníků. Jen víc a houšť.

Poděkování

Na zastupitelstvu v červnu byli oceněni medailí dva strážníci MP za záchranu lidského života. Oceněni také byli za dobrou reprezentaci města sportovci z Rugby Clubu, kteří opětovně získali mistrovský titul MČR. Následovalo ocenění tanečníků z Dance EB a TŠ TWIST za úspěchy, které získali jak v národních, tak i mezinárodních soutěžích. Všem velké díky!

Tleskám

Před nedávnem jsem potkala dámy seniorského věku a nemohly si vynachválit výlet, který organizoval Koloběh Říčany. Nejen výběr destinace, ale i krásný slovní doprovod po celou cestu neměl chybu. Jen více takových akcí!

Vrácení peněz za zaplacenou kartu k parkování

Obrátila se na mě paní, jak má žádat o vrácení peněz za kartu na parkování, které bylo zrušeno. Kartu si elektronicky zneplatnila, ale nikde se nedozvěděla, jak a kde má žádat o navrácení peněz. Myslím, že paní asi nebude jediná, koho to zajímá. Může jí a všem ostatním někdo kompetentní tady v Kurýru poradit jak na to? Děkuji.

Dětem hezké prázdniny a nám všem krásné léto.

Karla Egidová, zastupitelka (ODS – SPOLU)

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena