Čtyřleté gymnázium NAVIS je tady!

31. 1. 2021

 

Když jsme před dvanácti lety zakládali Mateřskou školu Ratolest a dva roky poté Základní školu NAVIS, již jsme měli cíl našim žákům nabídnout kvalitní střední školu. Zároveň jsme si ale byli vědomi toho, že práci na osobnostní a hodnotové formaci dětí nelze odbýt, a proto jsme pokračovali krůček po krůčku, třídu po třídě až do deváté třídy.

 

Nyní  máme souhlasné stanovisko kraje pro zápis gymnázia a čekáme na pozitivní rozhodnutí MŠMT. Když vše poběží tak, jak doufáme, budeme již 1. 9. 2021 otevírat čtyřleté gymnázium NAVIS! Máme za sebou desetiletou praxi a výsledky, které nás povzbuzují k další práci. Pravidelně se umisťujeme mezi 10 % nejúspěšnějších škol v republice v národním testování (ČJ, M, AJ). Zároveň budujeme učitelský tým, na který klademe nároky nejen v oblasti profesionality v daném oboru, ale také v oblasti hodnot, postojů a přístupu k dětem. Věříme totiž, že rozvoj charakteru a osobnosti je klíčová pro budoucí úspěšný a šťastný život.

Proto nyní oslovujeme i Vás.

Hledáte pro své děti smysluplné vzdělání zaměřené na jazykovou dovednost, na kritické myšlení a na charakterový rozvoj? Hledáte gymnázium, které Vašemu dítěti poskytne osobní tutoring? Hledáte gymnázium, které s Vámi bude spolupracovat nejen v oblasti formování intelektu, ale také hodnot a postojů?

Ozvěte se nám. Gymnázium otevřeme již v novostavbě ve Světicích u Říčan. Těšíme se na Vaše reakce!

Více na zsnavis.cz

www.zsnavis.cz/cs/gymnazium-navis

Jan Vepřek, ředitel

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena