Dance EB

5. 7. 2021

Soutěžíme online, trénujeme
v tělocvičně a letní příměšťák se blíží

Jak vypadají naše tréninky, můžete sledovat na našich sociálních sítích. Stejně tak nezapomeňte, že přihlášky na další školní rok jsou k dispozici už od června. Trénujeme v ZŠ U Lesa a rozvrh najdete na www.danceeb.cz. Připravujeme se na srpnový příměstský tábor a taktéž na září, kdy se bude konat MČR asociace CMA, pod kterou soutěžíme v kategorii pom, tanec s třásní a baton, tanec s hůlkou. Prozatím ale soutěžíme v online světě. Máme za sebou čtyři soutěže a další dvě nás čekají do konce června. Snažíme se děti držet stále v tempu a s tanečními cíli. Kdo se neúčastní soutěží, připravuje se na vystoupení během června a léta, termíny v kalendáři jsou zapsány a ani nevíte, jak moc se těšíme na diváky! Jak jsme si vedli na soutěžích? Parádně, konkurence byla obrovská, dokonce více než 30 tanečníků v kategorii.

Pom tanec s třásní: Sólo pom děti Amélka Bránecká 2. místo, sólo pom děti Alička Váně 4. místo. Obě holky měly své poprvé a naprosto úžasný výsledek. Trio pom junior Lili Chaloupková, Anička Křížová a Áďa Vytisková 6. místo. Malá formace pom junior obsazení stejné jak trio+ Natálka Urbanová, krásné 6. místo. Duo pom junior Kája Tůmová a Áďa Loidlová 8. místo, další premiéra této choreo a holek vůbec. Duo pom kadet Zuzka Křížová a Leontýnka Holcová, premiéra, nečekané 9. místo v boji proti mistryním. Sólo pom kadet Justýnka Procházková 16. místo, opět premiéra a startovat proti mistryním Evropy a světa, to chce odvahu a Justýnka to zvládla na jedničku.

Baton (mažoretky): duo senior Áďa Svěrkotová a Barča Davidová 11. místo, duo junior Eliška Vlasáková a Terka Horáková 20. místo, holky nikdy sólo nesoutěžily. Že jste slyšeli stále premiéra? No však ano! Dali jsme šanci všem, kteří si to chtěli zkusit, takže si soutěžní přípravu a soutěž samotnou zažily i holky, které sólistkami nikdy nebyly. A co víc, objevili jsme díky tomu vycházející hvězdy, o těchto holkách ještě v budoucnu uslyšíte!

 Další soutěže se nesly v duchu disco dance. Zde jsme si také vedli parádně a jsme na všechny naše svěřence moc pyšní, konkurence bylo desítky.

 Vyjmenovávali bychom dlouze, takže shrneme nejlepším výsledkem tanečnic. Duo Lili a Anička 1. místo, duo Kája Tůmová a Áďa Loidlová 2. místo, Zuzka Křížová 5. místo, Leontýnka Holcová 6. místo, Áďa Vytisková 13. místo, Anička Zachařová 18. místo.

 Pokud stále hledáte kvalitní vyžití na léto, máme ještě 13 míst na náš příměšťák. Děti si vyzkouší a zatančí až osm stylů. Letos opět po velkém úspěchu pro děti již od 5 let! Vše máme pro vás připraveno, nic jsme nenechali náhodě, nespokojte se s „dobrým vyžitím“, chtějte pro své děti to nejlepší! A právě to vám nabízíme…

Tereza Fridrichová Broukalová
STUDIO DANCE EB

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena